Saturday, October 20, 2012

Transit di Kota Kinabalu dulu~~


Besok pagi flight saya ke Putrajaya... saya ada bengkel di HQ....

InsyaAllah bermula besok, saya akan berkampung di Putrajaya hingga hari rabu.... Pehtu rabu petang flight saya balik ke sini semula... ;-)

Ada yang cakap alang² saja... bagus terus balik kampung sempena cuti AidilAdha... paling² pun lajak ja sampai Ahad.... hurmm... memang betul pendapat kamu ya kawan.. bila lagi kan alang² juga.. tapi tapi tapi... Encik suami saya tak dapat cuti...Khidmat pewira saya di perlukan... itulah saya dicide.. tak balik kampung just sampai Putrajaya sahaja. habis ja bengkel terus balik sini semula....

Sebenarnya.... tiket flight AidilAdha kami berdua, saya dah beli awal² lagi.. sama dengan tiket AidilFitri hari tu... Tiket Promosi kan... Ngee~~. Kalau confirm lah abang dapat cuti, 25hb malam tu kami balik kampung...

Lagipun abang kan baru sahaja balik dari operasi minggu lepas... So memang jangan harap lah nak dapat cuti AidilAdha... Kesudahan nya..tiket tu kami Burn saja. Tiket promo tak boleh di ubah tarikh segala.. Nasib RM30/pax... Tak da la nak terasa ralat sangat kennnn  =P

Ohh ya... surat panggilan bengkel nih dorunk fax dah lewat, So urusan tiket memang susah sikit...terkejar² masa... tambah pula musim perayaan begini.. huh. Susah nak cerita... paham saja la... Jadi besok flight saya akan transit di Kota Kinabalu sekejap... Balik ke sini semula pun sama.. tukar flight pulak naik Mas Wing...Tak pa la lagu mana pun.. Janji sampai dengan selamat dan semuanya berjalan lancar...... InsyaAllah >.<

Okeh dah itu ja nak kongsi, Sekarang nak p menempek tepi abang pulak.... abang tengah tengok bola di depan... ATM vs Kelantan...  Macam biasa, sure abang jadi pengulas tak berbayar untuk saya.... yeayyyyy!!!



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!


JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh....

5 comments:

Syaifuddin Alias said...

apa pun tahniah kepada kelantan :]

mama aini said...

bestnya selalu menghadiri seminar kat semenanjung..sekurang2nya hilang juga rindu kat kg kan?..

Zura@Iwan said...

ni sure ada kt putrajaya dh nie..hehe....

slmt bkursus...so x blk ry le ye?

AnneRaini said...

betul jugak kata org dah alang2 tu baik balik kampung.. tp nak buat mcmana kalau suami tak dpt cuti kan..

TiranaAduka said...

salam
Salam kenal amyna dari tirana aduka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...