Saturday, June 26, 2010

Award from MissAmy

Dapat Award lagik.. sukAaa sukaaaa!!

kali neh dapat dari MissAmy. Dalam entry dia tuh ada dia habaq sebab dia Anugerahkan Award nih. Dia tuleh kat situ.......

" jady , sy nk tag pd k0wg yg sllu jalan2 kat bl0g sy . thax k0wg :) "

Ya sama² Amy, myna pun nak ucapkan berbanyak² terima kasey juga.. hepy blogging kita ya!! Haku kopipes sejibik sejibik ya.. non editing pun ayat dia.. OrigenaL gitew. Kalau nak bukti lebey jelas leh direct ke sini http://missamy92.blogspot.com/.

Owhkayy!! haku tayang award dolu na.. supaya bersemangat nak jawab 5 soalan tuh.





Uihhh..sangat² chantek.. berdua salji turun lagik. shake me?? Tsamina mina Eh Eh..Waka waka, eh eh...Tsamina mina Zanggalewa..this time for Africa.. hahahhaa!!

1. Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas

DE EYES (sambil jegil mata ) OF PRINCESS (sebutan "s" kasi berangin) DOT COM. uols mesti x dengar kan.. tapi uols dapat rasa gaiya ketika haku melaungkan nama blog..hehehe!


2. Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas.

hurmmm! haku x kenal Haikal Muzamel tapi Najib Haikal haku kenai...itu adalah adik bongsu ku, Fredy Ilyas langsung haku x kenai.. tapi cam best pula nama nya. Fredy Ladies. Apapun uols, mereka nie d cari TAPI malangnya haku x kenai.... lalalalala~


3. Apakah soalan ketiga

kalau Omputeh d sebut macam neh "What is the third question" wink*winkkkk!


4. Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni

haihh.. semakin menyerlah kebelitan kesoalanan keinian. kepeningan kepalaan kejawaban... Hahahha!!!


5. Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini

kalau menatang rupa macam nih.. rasanya 1st time haku dapat.. belum ada yang tag & sudi kasi kat haku. uhukss!!. Jadik haku x mau tamak sorang². haku nak kongsikan dengan blogger & seterusnya mengeratkan silaraturrahim sesama blogger² lain. . ohh yeahhhhh!

hvN!sVh ==> http://hanisahhamid56.blogspot.com/

Eida Shukri ==> http://purplelicious-love.blogspot.com/

SheyPuLL ==> http://sheypull.blogspot.com/

Hajar5rus ==> http://hajar-hajarus.blogspot.com/

Wanzi ==> http://realwanda.blogspot.com/


Ermm..uols jangan tanya haku kenapa soalan nya mcm pusing pening² lalat ya. . Apapun uols perlu jenguk kat http://fitri1986.blogspot.com/ juga untuk amik Gambaq award tuh. Kalau x sampai lebam tangan pun x akan dapat tepek award nih. ekeke. Disitu uols akan dapat jawapannya.. sigh~


p/s: Ukuran award haku tepek tu... height="400" & width="250". harap maklong!!


7 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah dapat award....

Jenis2 Entry

Amyna said...

terima kasey.. ngee~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

berpinaq mata nak jawab tag nie..heheheheh terima kasih no..sebab bagi award cun nie..

Admin said...

wah dapat award ke... hehehe masih ada juga org ingat lat wanzi ni... apapun terima kasih banyak2 kerana telah memberikan award itu pada wanzi.. so yang pening nak jawab soalan2 maharaja tu,,, k tq

wanzi said...

wah dapat award ke... hehehe masih ada juga org ingat lat wanzi ni... apapun terima kasih banyak2 kerana telah memberikan award itu pada wanzi.. so yang pening nak jawab soalan2 maharaja tu,,, k tq

wanzi said...

wah dapat award ke... hehehe masih ada juga org ingat lat wanzi ni... apapun terima kasih banyak2 kerana telah memberikan award itu pada wanzi.. so yang pening nak jawab soalan2 maharaja tu,,, k tq

zairie said...

taniah.. teruskan berbloging lg k.. =)

recent post :
germany terbaik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...