Friday, June 18, 2010

semangat ayah makin kuat :)

Terima kasey ya Allah, kau kabulkan jua doa seorang anak yang kerdil d sisimu ini. Semangat Ayah ku semakin kuat dari hari ke hari.. Ayah pun dah beransur pulih. Perkataan yang begitu berharga & ingin di dengari oleh seorang anak yang jauh d mata ini. Iyalah kan apa lagik yang haku boleh buat, hanya mampu mengirimkan doa. Syukur Alhamdulillah (^_^).

Petang nih baru haku dapat berbual dengan ayah.. baru jerk lepas. semalam x boley lagik coz ayah kan pakai oksigen tambahan. Badan pun masih lemah & perlu banyak rest. perkembangan ayah, haku dengar pun dari hadek & ratuhati. Tapi petang nih ayah dah ceria macam selalu, pehtu siap bercerita lagik pasal prudential Takaful. hehehe! itu lah ayah haku. Opss! ayah cek dah selesai menunaikan satu jalan yang ayah tunjukkan untuk masa depan cek. Jalan yang lain² tu..cek akan tunaikan jua nanti. InsyaAllah.

Haku sebolehnya nak ayah rehat jerk d hospital sampai doktor sahkan yang ayah betul² sehat. Bukan x mau ayah rehat d umah. kalau d umah, kompom ayah x rest coz ayah nie jenis semangat pada koje. Mesti nak p tengok pekerja bawahan nya nun.. hurmm!

tapi kesian la puloks bila baca entry adek pompuan haku nih. kesian kat Ayah & dak tecik haiqal tuh. Menanggung rindu kedua²nya.. Leh baca sini.

wokayy lah..haku undur diri dulu, nak review nota untuk pengajaran esok hari. dap dip dup, jantungku.. 1st time nak ngajar peserta kursus dalam group yang ramai. Pengalaman baru katakan, mana tau pehni leh jadik cikgu sungguh. Alhamdulillah. ngee~



3 comments:

zaza said...

smoga ayah akak sihat mcm slalu... za doakan yer...

ayin~weeweet said...

b strong :) doakan yang terbaek utk awk sekeluarga :)

Amyna said...

zaza~ InsyaAllah.. terima kasey zaza. akak harap zaza pun kembali sehat..sama2 kita mohon kpd nya. :)

ayin~ yupss, itu yang menjadi pengukur sekarang. InsyaAllah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...