Thursday, June 24, 2010

Tag by GeeNas's Collection..

Tag.. Tagging.. Tagged.. . Ehh, dah lama haku x jenguk account tagged. semenjak berkenalan dengan fesbuking nih.. terus tiada masa owhh.. wakaka wahaha waheheheh. ;p

Owhkayyy!! tag kali ni haku terima dari seorang blogger dengan tag line your body your choice iaitu GeeNas's Collection . Terima kasey ya GeeNas sudi tag Amyna.. kawan² meh rapat² sikit kita teliti sama² :-


1) 3 Nama samaran kamu :-

==> Amy + Myna = Amyna
==> Tun + hang~ kat sini hok nih makin pemes la..

2) 5 Tarikh penting dalam hidup kamu :-

==> 7 Julai - bermulanya kehidupan baru sebagai seorang isteri.
==> 22 Julai ~Lantikkan berkhidmat.
==> 18 Mei ~ Fly ke sini utk berkhidmat..uhukss!
==> 21 Ogos - Resepsi Amyna
==> 22 November - Chentahati Burfday


3) 5 perkara yang buat kamu gembira :-

==> Bila semua kerja² yang di amanahkan siap.
==> Dapat balik bercuti d kampung halaman (^_^)
==> Mr.A ajak outing, pehtu
==> Mr.A yang drive kereta, haku jadik penumpang setia.
==> bila orang kata haku wanita berani (padahal dalam hati Allah s.w.t yang tahu)


4) 5 tempat percutian idaman kamu :-

==> Pulau² di Sampolna
==> Singapore
==> Bandung
==> Labuan
==> Pulau dayang Bunting


5) 5 sebab kenapa kamu jawab tag nie :-

==> Memenuhi hasrat GeeNas selaku tuan yang mengeTAG.
==> Tag yang menarik, simple & mudah.
==> x perlu upload gambar segala.. ngee~
==> Mengeratkan silaraturrahim antara blogger² lain.
==> Sebab saya berminat, tertarik menarik nak jawab ;p


6) 5 orang yang nak di tag :-

http://zazatheblogger.blogspot.com/
http://semalusk.blogspot.com/
http://naufalnnureen.blogspot.com/
http://hanisahhamid56.blogspot.com/
http://adna2029.blogspot.com/

Hohohoho!! Last seperti biasa na... x kan nak pulun sorang² kan.. jadik pada sesiapa yang terLIST blogList tuh sudi² kan lah ya. PapaiDaseyLorman.. trutt tut. sigh~


3 comments:

siti nurkhijah said...

ok! jap lagi ct buat...

Amyna said...

ya silakan puan ct..

siti nurkhijah said...

dah siap...

http://naufalnnureen.blogspot.com/2010/06/amyna-kasi-tag-lagi.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...