Friday, June 18, 2010

jadi cikgu pulok dah..he3

Boley ka nih ha.. semakin menghampiri hari nya, semakin kuat debaran haku rasa. Bercampur baur perasaan haku. Sebelum nih banyak amik part sebagai urusetia teknikal jerk, sambil² tuh ada juga lah menghulur kan bantuan secara tidak langsung kepada perserta² kursus. Tapi minggu nih, haku sendiri yang jadi tenaga pengajar.. wakaka wakekek!!

Kursus pada minggu nih adalah "Membina Blog". Peserta datanganya dari belia² dari kawasan yang berhampiran. Itu adalah info yang haku dapat dari unit PSH.

sekali fikir..macam boley pikul tanggungjawab nih. bila berkali² fikir. gerunn puloks rasa. Kalau di fikirkan balik..haku ada juga beri tunjuk ajar kepada blogger² lain & kawan² seangkatan sebelum nih. tiada masalah pun..haku boley jerk bantu depa. Kesimpulannya fikir +'ve lah yea. Yes! i can do it.. lalalalala~

Apa ilmu yang haku tahu, haku cuba untuk kongsikan bersama, ilmu kalau dikongsi makin tinggi keberkatannya.. InsyaAllah. Makmal komputer pun haku dah siap setting untuk esok...harap² semua nya berjalan dengan lancar.Ada gaya ka menjadi seorang cikgu.. ahakss!!No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...