Monday, June 21, 2010

selesai sudah (^_^)

Seperti yang haku maklumkan..Sabtu hari tuh haku menggalas tugas tersebut dengan selamat. Syukur Alhamdulillah.

Peserta kursus supporting².. jadik x lah haku kekok untuk mempersembahkan modul yang disediakan.. Awal nya memang x nafi.. gugup juga haku. Tapi dah start haku bercakap terus x berhenti yoo! Nak melabuhkan vontot kat kerusi pun susah.. elok nak duduk jerk d panggey... huhuhu!


wokehh..bagi peluang gambar yang menceritakan memory ini...






peace no war! ;p



Peserta Zaidi



Peserta Adonis Joel Maujorenos.



Jejaka 2 orang tuh adalah perserta "hot". Pandai sudah tapi saja pura² ndak pandai. Larikss!

pembantu haku busy memberi tunjuk ajar.. credit to Jaja Harissa.




selesai...

peserta perempuan untuk sesi kali nih hanya 5 orang sahaja. Hok lain selebihnya semua lelaki.

Opss! credit to dympna John, coz capture dis memory for me.. Mmuaksss!



3 comments:

hajarus said...

kursus ape ni myna?

zaza said...

wahh.. mcm best je akk.. kursus ape yea??

Amyna said...

hajar~ kursus membina blog, ahakss!

zaza~ best², sangat best...sampai skip rest peserta² nih tau demi membangunkan blog. hikss!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...