Friday, April 29, 2011

Hari Nie Saya Hoi..Ho..Holiday!!

Selamat pagi pembaca² Amyna sekalian maya!

Suka citanya saya nak maklumkan... Hari ini saya cuti ganti a.k.a cuti tanpa rekod. Alhamdulillah syukur, bos dah lulus kan.. sebagai yang menurut perintah, menerima dengan senang hati.. sangat senang hati.. jangan ada yang cemburu² ya.. Mana yang bertugas untuk event tempoh hari. Uols pun dapat juga kan... Yang tak bertugas tu tak dapek saya nak kata apa... senyum, tak perlu kata apa²....euwww~

Hari ni jumaat 29 April, pehtu sabtu & ahad opcos la cuti. Isnin pun cuti lagi lagi.. cuti umum yang di bawa ke depan 1 hari untuk semua pekerja kerajaan. Untuk pekerja swasta mungkin hari ahad tu cuti sudah sebab 1 mei a.k.a hari pekerja jatuh hari ahad.. kann kan! Dengan ini, totally saya bercuti selama 4 hari. yeayy yeay!!!

Mahu create aktiviti pendek apa ya... lagipun sabtu saya ada kelas inglish 1 Malaysia. kalau tidak boleh caragas ke pangkalan sana hari ni juga²...

Mood: Macam nak ponteng kelas inglish jerk... buruknya pangai kan!!

Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!

5 comments:

Wanzi said...

salam pren... wah cuti panjang nampaknya... boleh pi shoping lah sepanjang percutian tu... he3

Amyna said...

Wasalam pren..

Hah please... hati dah teruja dengan promotion Habib.. tapi sini tak da.. d kay kay jerk ada...sob3x...

MaMa AiNi said...

wah bestla...mestgi seronok kan cuti lama2 sikit..kalau dah terlebih cuti@ mbo cam mama ni boring duk kat rmh !!!

Amyna said...

mama create la something.. mesti tak bosan mama.. hehehe!

najihah sahami said...

pergh....lama cuti tu..hahhaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...