Monday, April 11, 2011

Transit @putrajaya...

Selamat pagi senin... monday blues ehh...hehehe!

Saya sekarang berada di putrajaya..jam 11 nanti bergerak ke sabak bernam pula... pehni saya akan berkampung lebih kurang 1 week di sana...wehoo ho~

Saya mendarat d Lcct tengah hari semalam... terus zass ke rumah sepupu @putrajaya. Rest sekejap...petang² sikit mereka bawa saya jenjalan pusing² putrajaya...



Habis tawaf di bawah tasik sana dan dalam tangan masing-masing pun pakat pegang sampul.. So masa untuk ke next destinasi.. Ada budak kicik aisyah nie... lagi seronok berjalan2. mulut dia sama mengomel selaju kaki yang melangkah. saya suka bila dia membahasa kan dirinya dengan nama, Aichah. sweet jerk dengar dia sebut~~


keluarga sepupu saya...MakNgah! Aicah ada baby, hehe! suka aisyah bagitahu saya.. Masa di rumah habis semua benda dia nak tunjuk dengan saya. Pampers dan susu dia pun dia tunjuk... miahaha! sepupu saya sekarang tengah preggy anak ke-dua (8bulan). Alhamdulillah.

Lama juga saya tidak jumpa dengan sepupu saya.seingat saya, last berjumpa hujung tahun lepas. Itupun masa wedding sepupu sorang lagi yang kat penang tuh... Ohh ya sepuppu saya yang kawin itu pun dah perggy. Baru 2 bulan. Alhamdulillah :-)

Ramai sedara mara,adik badik saya ngah preggy sekarang... kat saya pula pakat duk cakap saya semakin berisi a.k.a gemuks! Kalau betul berisi ada isi di rahim saya Alhamdulillah... tak pernah behenti mengharap + berusaha... InsyaAllah ^_^

Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!


6 comments:

munna said...

insya ALLAH.. pasti ada rezeki untuk amyna nanti

umie said...

oo..ada kat sini yer...kursus ke?

IFA Athirah said...

waah.seronoknye brsama family. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Amyna said...

@Munna: Ya InsyaAllah :-)

Amyna said...

@Umie: Myna transit sana... sekarang dah sampai di sabak bernam... kursus kat sini.

Amyna said...

@Ifa: Ini family sepupu saya...family saya tunggu hujung bulan nanti. x sabaq pula rasa nak jumpa mereka2 semua.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...