Saturday, April 9, 2011

weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?


Hai Alls.. saya join segmen dari pinky Momma. satu segmen yang simple jerk untuk tatapan hujung minggu. nak tau selanjutnya boleh terjah di blog Pinky Momma.




Kenapa saya bosan?

Saya bosan sebab saya tinggal sendiri sahaja di rumah.. semalam Mr.A ada roger saya untuk sama² ikut beliau ke pangkalan. Dalam hati saya meronta² dah nak ikut beliau ke sana. ibarat kepala menggeleng, hati menjerit mahu.

Saya suka ke sana sebab ada anak² kecil yang mampu membuat saya tersenyum.. Ramai~~ dah tu di sana juga ramai kengkawan dari serata negeri semenanjung. masa lapang saya pasti terisi dengan memori indah.. Uhh best!!

Saya tidak dapat join beliau kerana flight saya ke kL esok jam 10 pagi. Mr.A habis duty maybe jam 8.30 pagi. itu pun belum tentu, depend pada situasi.. Saya memang tidak menaruh harapan yang tinggi dengan time koje beliau.. sentiasa bersedia katakan. so kena terima seadanya.. Lagipun Saya takut tak sempat juga nak kejar masa balik ke Airport sini.. Mana tahu apa² hal berlaku di jalan nanti.. Wallah 'ulam.

So saya terpaksa membosankan diri di rumah... terus mood kelaut.. On9 nih pun kebetulan Mr.A minta saya belikan topup.. so alang² dah on9.. saya menyelinap ke fesbuk.. terjumpa segmen pinky momma..

saya dah join.. anda bila lagi!! ohh ya... esok last day tau... ngeh ngeh ngeh!!


hepyy weeknandos untuk readers!!



10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alolo cedey plak x dpt jimba ngan cik abg..x pe2..nxt time may b ;)
dh folo kamu dear ;)
tggu sis review ya..

senyummm senyummm..
weekend ni..chill okeh

Gieyana said...

gd luck..akak dh joint gk..bosan nih...:)

Gieyana said...

ishh..gd luck apanya..bkn contest pon kan! hahahaha...

selamat membosankan diri juga yer..:P

Amyna said...

@PM: redha dengan hati yang tenang... ekekee.nasib baik ada kengkawan blogger yang boleh di ajak berjimba secara maya..

Amyna said...

@KakGie: Guddddd!! nanti myna singgah kat sana.. selamat membosan kan diri juga untuk kak gie... wehooo~~

anismelon said...

amyna pon bosan..jom joint contest anis..senang je..xsusah pon..:)

sini sini..:)
http://anismelon.blogspot.com/2011/04/1st-contest-anispic-percutian.html

IFA Athirah said...

msti boring sorang2 kt umah kn? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Amyna said...

@Anis: Thank ya anis... InsyaAllah myna support ur contest. kalau ada picca yang menarik tertarik dalam external nie.. sure myna join..kalau x da, tunggu myna balik sana nanti.. Thanks again ya anis~~

Amyna said...
This comment has been removed by the author.
Amyna said...

@Ifa: huhu..apa boleh dikatakan. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...