Wednesday, April 27, 2011

Hari Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) ke-77

Entry ditujukan kepada semua Wirawati Laut Negara, khasnya kepada chentahati saya...

"Selamat Hari Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) "

Moga kalian semua lebih bersemangat dengan dengan pertambahan satu lagi angka pertubuhan Tentera Laut Diraja Malaysia. Maka dengan itu, Hari ini genap sambutan hari yang ke-77, pada tarikh 27 April 2011. Angka 7 berulang di situ.. Nice!

Hari Tentera Laut Diraja Malaysia

Tahun ni saya tidak prepare apa² pun untuk Mr.A, tahun lepas tak prepare tapi still boleh menggembirakan hati dan semangat beliau dengan kek bagai. Kek Blueberry chocolate moist tempah dekat zack juga.

Seperti saya cakap awal tadi, saya tidak pasti lagi macam mana coz Mr.A busy dengan urusan di pangkalan sana. Memang beliau sentiasa busy.. koje tidak serupa dengan saya. Mereka yang melaluinya sahaja yang memahami.. Mana tidaknya aktiviti mereka yang cuti tak serupa cuti. Itulah tema Warga didahulukan, kesiagaan diutamakan. ;p.

Saya sudahi dengan meninggalkan video Kapal Bunga Laurel ditawan oleh Lanun Somalia di Teluk Aden. Ini Ops Fajar 8, yang Mr.A join dulu Ops 7. Angka tujuh itu yang saya maksudkan... kui3x.




Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!



9 comments:

mar said...

perwira negara:)

mar said...
This comment has been removed by the author.
mar said...

perwira negara:)

AngahSayang2314 said...

wahhhh...selamat hari tentera laut... perwira......

Amyna said...

@Mar: A'ah... :-)

Amyna said...

@Angah: Terima kasih angah... hepy Mr.A hari ni berpakaian istiadat..

ctnurkhijah said...

tak sempat buat entry pasai ni la... baru je abis majlis kat sini tadi terus masuk opis ngadap keja.. mlm ni update kat umah kot..

Amyna said...

tak pa ct... selow² la. Koje mesti di utamakan.. Myna tunggu picca dari Mr.A, pakai baju No.1 na... punya tak tau nama baju istiadat.hahaaha!

Nadhirah-chan said...

wahhh TLDM .... tetiba rasa rindu nak masuk kadet laut balik , wuuuu ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...