Friday, April 29, 2011

Promotion extravaganza dari habib jewels!!!

Tadi pagi... sambil sarapan, saya melayan MHI @Tv3. Terpandang lah promotion dari habib jewels yang di host kan oleh Puan wardina kita. Event ni diberi nama Diamond Extravaganza 2011.

Promotion extravaganza

Event ni bermula hari ini iaitu 29 April 2011 hingga 2 Mei 2011. Saya teruja tau, lokek emas just RM77 dah tu subang mutiara RM 38 sahaja untuk 50 pelanggan pertama yang mengunjung showroom HJ. Mulanya saya pendam dulu perasaan nie, sebab saya fikir promotion ni just di area selangor sana.

Tapi bila pihak HJ yang diundang tu memaklumkan promotion ini untuk seluruh brunch HJ, perasaan saya terus membuak² nak terjah showroom HJ. Iya lah hari ni hingga esok, lusa dan tulat saya off day. Sesuai untuk mengisi masa² lapang yang ada..

habib jewels

Laju² surfing tenet cari brunch yang berdekatan di sini.. Kecewa!!! di sini non ada.. di kay kay jerk yang ada.. nak terbang ke sana tak dapat puloks...sob3x. Tak dapat beli.. pandang² pun jadi lah kan.. ekekke.


Brunch habib jewels
Promotion di hari pertama

extravaganza dari habib jewels
Promotion di hari ke- dua

Pada kaum hawa yang nak tahu lebih lanjut tentang promotion HJ, boleh terjah link promotion Promotion HJ. Pepandai lah godek² di sana ya.


# HJ = Habib Jewels


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!

6 comments:

Cik Wanie Ghani said...

uish,
nasib baik wanie x brapa minat sgt ngn emas nie,
kalau tidak,
mau jugak pi tgk kat HJ nie,
hihihihi

Hati Batu said...

alhamdulillah sbb jadi lelaki..kalau x berkenan gak rasanya dgn habib ni..hehe =)

Lawatan Dari hatibatu.com

puteraduyong said...

waaa....pelaburan masa depan ek... :)

sumanje said...

Salam ziarah…
Jemput singgah di blog baru Sumanje
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

Amyna said...

@Wanie: Emas adalah satu pelaburan yang baik.. wehoho~~

@Hati Batu: Dengan Emas pasti hati tertarik menarik kan..

Amyna said...

@Puteraduyong: Pandainyer!!

@Sumanje:Orite.. beress!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...