Tuesday, September 6, 2011

Roadtax Mista Bobo untuk kali ke-3

Sebelum 1 syawal hari tu...

Dapat panggilan dari salegirl toyota... saya betul² tak ingat yang Mista Bobo dah genap tahun ke-3 pada 26 Ogos 2011 hari tu.

Mujur ada penjual yang ambil berat dan ingatkan... bukan setakat ingatkan.. tolong buat sekali roadtax & insurans, naik turun JPJ. Kalau saya memang tak siap lah 1 hari handle.. Lagi² time tu dekat dengan nak beraya... jalan di sini Ya Ampun, Jame!



Masa saya p bayar untuk totally kos tu.. Dari toyota nak keluar ke jalan hotel Emas pun mau setengah jam tersekat di situ.tekanan tau.. fuhhh!



Total paymentnya RM 1097.70...Complete, just amik Roadtax baru dan ganti jerk di tempat lama cermin depan tu. Roadtax murah kan? insuran tu yang mencanak angkanya... Ngee~~

Pehni get ready untuk Mish pepel & Mista Black pulaks. Dua² tu bulan sepoloh! Ke bulan sembilan? kena tengok balik nih...tapi rasanya dua² tu dekat². Saya renew di agensi yang sama.. tak pa, kompol duit & hulur kat agensi... hehehe!


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



2 comments:

MaMa AiNi said...

wah dah tiga thn bobo amyna ya..he2x..masa raya semua jln jamm..

Amyna said...

Itu lah mama... kejap sahaja masa berlalu kan... terasa baru sahaja renew hari tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...