Tuesday, September 13, 2011

Tiket ke konvo DiA gadis aktifast.. Confirm~~

Alhamdulillah...

hari ni sepagi mengadap lama sesawang penerbangan sahaja... kedua²Nya saya lunsuri. If firelfly ada juga perkhidmatan twu-kL... sure situ pun saya terjah.. nak dapatkan tiket murah punya pasal...

Sebelum tu saya buy untuk pengantin baru kita tu... Erna & Man. Alang² dah hadap...langsungkan sekali buy untuk majlis konvokensyen adik perempuan saya tu. Dia Konvo di ShahAlam. InsyaAllah. Jangan hairan ya... pada pandangan saya..dia adalah gadis aktifast.. Hanya dia dan keluarga yang memahami.... ahaksss!!

Mr.A On untuk saya balik... langsungkan sekali dengan AidilAdha. Dengan ini, saya balik awal dua minggu dari AidilAdha... Fuhhhhh~~


Cheh... jegil mata hang bulat², tengok tarikh dan masa tu ya. Demi hang nih, sanggup korban kan cuti ;p

Kawan² Ex-skt, Ex-smkdsa & Ex-Stk Polimas...kalau nak buat reunion, boleh sudah nih....cover balik yang plan masa Aidilfitri tak jadik tu... kita atur saja.. InsyaAllah ^__^



Kali nih tiada dah kot istilah tiket burn coz ini tak melibatkan Mr.A.. saya buy untuk saya sendiri sahaja.... Mahap ya sayang, terpaksa ketepikan sayang. Tak pa AidilAdha kalau cuti tu ON.. kita set kan tarikh waran pulak ya...


NotaSejemput: Deem, ku akan stay di putrajaya sampai 28hb... dekat dah dengan kawasan ko.. kalau mau touch touch, roger ehh. transport bisa d atur... ready diri jerk =D



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!






4 comments:

deem said...

adussssss......nampaknya kita x bersua muka la time tu kak....huhuhuhu....saya dah plan balik kg time tu.tpi skrng ni masih kumpul tenaga untuk jumpa bos mo minta cuti(sini cuti susah sikit) :(

Amyna said...

ouwchhhh!!!
Ndak pa la kalau cenggitu deem... ada rezeki bertemu juga kita. Ko tu bila mau turun kedah... sawah padi sana sentiasa menanti kedatangan ko...

ba... kasi kumpul tu tenaga... ko hembuih2 la sikit. kasi sejuk hati nya... kakakakakaka!!

hanisahhamid said...

wah ada sedikit kebanggaan. yey yey yey. :D

Amyna said...

phewwww~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...