Thursday, September 8, 2011

Syawal di borneo VS Syawal di Utara

Kami kat sini tetap tema yang sama juga dengan family di Utara sana... biarpun berlainan destinasi... Baju kami adik badik pompuan memang sepetern,material kain pun jenis yang sama.. Ratuhati beli bermeter² untuk anak dara & Makcikdara... Just bezanya dari segi corak sulaman sahaja...



Mr.A... sekejap ja pakai baju melayu nih, sebelah pagi sahaja. Syukur Alhamdulillah... terima kasih Ya Allah, dapat juga kami sama² menunaikan solat sunat Aidilfitri tahun ini mengikut imam yang sama.



Deem.... nah ini lah gambar ai di 1st Syawal 2011. saya kan pemalu... itu sebab duk tayang picca² depa lain ja.. kahhh kahh kah! Ada nampak perubahan tak? ting ting ting~~



Ini kami berdua... bila nak bertiga berempat nih ehh. InsyaAllah 6 ___ 6




Last di akhiri dengan picca 1st Syawal 2011 mereka di utara sana... Kalau kami jadi beraya sana, mesti baju Mr.A nampak sebam warnannya bila digandingkan dengan lelaki di atas tu. Saya just beli kain jenis cotton ja untuk Mr.A.. tak terfikir pula untuk satin cam gini...Cantikkan nampak.Mengerlap lap menyerlah gitu.kann?

Padahal baju melayu Mr.A banyak juga material satin.. iskkk why why whyyy!! tak pa tahun depan ayang buat kain satin pula untuk abang ya.... Ok sudah, continue lagi....InsyaAllah.


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!






8 comments:

deem said...

hik3...awat ang ada isi sikit ni?dah ada menuju ke arah bertiga ka?hehehe.beraya di tawau ka kak?or di smporna?i miss ur laksa la fren...huhuhuu....:(

hajarus said...

nampak lain skit sbb nampak tambah slim... ;d

Amyna said...

hahaha.... belum tau lagik deem. kalau ada. ALhamdulillah. 1st syawal d semporna coz Mr.A on call...

Mau laksa ka... meh la jenjalan ke sini. nanti ku buatkan khas utk ko.

Amyna said...

@hajar: Ha... slim ka? alalala... ate cam mana nak preggy... hiks!

MaMa AiNi said...

cantinya berbaju warna sedondon..percaya tak mama tak pernah pakai baju sedondon sekeluarga..he2x..en.hb mama tu tak berapa suka..ha2x..

Amyna said...

Ooo x pa la mama... lain orang lain caranya... mama supporting, itu sudah memadai...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam amyna..selamat hari raya dr k.atie sekluarga..
meriah nampak menyambut 1 syawal...

Amyna said...

Alhamdulillah kak atie.... di hari lebaran x leh sedih² kan... hari kemenangan... yeayyyy!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...