Sunday, September 11, 2011

Weekend busy dengan open house raya!!!

Selamat pagi...

Saya duk ingat open house raya 1 saja.... rujuk pada entry SiNi ya. Rupanya ada lagi yang tercicir dari list, itu tak masuk lagi yang menjemput melalui sms semalam... semalam sahaja saya terima 3 kali gus sms jemputan, satu tu tuan rumahnya just wakilkan.... jadik kita list last lah ya... tak perlu nak rushing².

Mr.A awal pagi tadi dah balik pangkalan ... On duty pagi nih. Saya kalau tak da Mr.A mula lah... deria bermalas malasan bermaharaja lela. Saya pemalas mau drive kereta... yoyo yoyo!!

Jap lagi nak ambil satey.. saya ada tempah satey untuk openhouse yang sememangnya di atur seminggu yang lepas bersama kawan²... Jadi itu mesti diutamakan... Saya maybe berkampung sekejap di sana. Itu yang tidak berani nak kompem dengan kengkawan... Kalau uols nak pergi pergi lah dulu, saya follow di belakang saja... Jangan tunggu saya ehh.




CaptionDariAdik: ultraBOY baru turun dari langit..

Picca atas nih tak da kaitan pun... saja jerk nak publish kat sini, sebab bagi saya dia satu yang mampu buat hati saya tersenyum, saya duk ingat adik lelaki saya yang bongsu tu. Maklumlah saya kan tak da di sana pada Aidilfitri lalu... Rupanya AA a.k.a AdamAsnawi. Miss her ketat² lohhh~~

Opss!! picca nih saya kopipes dari enrty adik saya yang iNi a.k.a EncikAcer. Bukan main Ohh dia duk cakap nak bagi penampaQ laju² kat acer tuh. Susah payah saya beli untuk dia.. cenggitu jerk dia nak buat ehh. Nih depa pakat duk meroyan nak NikoN. Kalau begini gayanya... saya pendam lah dulu... Biaq mereka rasa bertapa susah nya nak kumpul duit dapat... Syesuai lah dengan kalian kan... wakakakaka~~

NotaSepintas: ALhamdulillah.. Moga rezeki kami (permatahati) sentiasa berlimpah ruah, Kami sebagai hambaMu..sentiasa percaya kepada Qadar & QadarMu ya Allah ^__^.



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!






6 comments:

MaMa AiNi said...

myna..mama pun bz jugak ni..he2x..baru blk dr majlis..bestnya makan free ni..he2x..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer open hse..miza tak dpt gi open hse pun.hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

yeah open house sangat best . bukan salu dapat makan free . haha :)

deem said...

isk2....geram bebenor dgn anak buah akak tu.comel banget deh!heheheh

Amyna said...

@Mama: Itu lah rezeki kan mama... Alhamdulillah.

@LM: Tak pa LM.. nanti di qatar sana ada ju ga tu kan...

Amyna said...

@IBSCHS: Betul betul betul... hehee!

@Deem: Ku pun geram ba deem... nih tak sabaq nak jumpa dia AidilAdha nanti... InsyaAllah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...