Thursday, February 17, 2011

Adik makan penguin.. Dasyatt!!!

Tadi boleh adik bongsu saya nih buat lawak sengal... Kalau duk dekat mahu saya cepuk kepala dia.. bagi kesedaran.. Ewwahhh!



Boleh2 dia cakap nak makan penguin.. Nakal betul dia sekarang... Di sana esok cuti sekolah...Jadi saya tak sentuh pun tentang koje sekolah dia... Biar lah dia rest kepala hotak untuk hari ni. tadi kan seharian di sekolah.. mesti penat...



Ha tengok tu.. dengan pelbagai mimik muka dia send.. Ohh ya.. sekarang nih dia dah pandai memulakan bicara dengan memberi salam.. tak cakap hello dah... Maybe adik badik saya yang lain tolong tegur, ataupun dia ada baca entry saya tempoh hari.. Wahhh satu perkembangan yang bagus untuk dirinya.. Alhamdulillah..

Haikal adik yang baik dan bijak.. Belajar rajin2 ya sayang!!!

&

Love u more sweetheart!!



~~ Sayang @myn@ ~~





5 comments:

deem said...

to adik haikal::penguin tu tak boleh makan dik oiiii....kalau kepci tu boleh la.hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahaha..... lawak tol la si haikal neh....

berapa kah umo adik haikal itu ? :P

hardy boy said...

cik Myna, camner nk dpt follower byk2 tu?!! kagumnyer Cik Myna punyer sampai beribu2...
just bgtau yang kite follow dorg kt shoutbox pastu dorang akan follow blk ke? Tak tau la pokcik pasai kompuiter nie..hehehee...

Amyna said...

@DeeM:Banyak sudah perkembangan nya... harap² positif... jangan -'ve sudah.. fenin lalat cheq ratuhati nanti..

@MamaQis: darjah satu dah... hik3x.

Amyna said...

@Hadi: Alahai hadi... cik "puan" Myna ya.. ahakss!!

Hadi... cara itu pun boleh di pakai juga untuk memperkenalkan hasil penulisan kita.. Readers suka dorunk akan follow.. Rajin² lah hafdate dengan entry yang bermanfaat... InsyaAllah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...