Friday, February 18, 2011

Preview: Hardy boy punya blog!

Wahhh wahh!! buat segmen "preview" untuk blog rakan sepejabat saya...Lebih kurang backlink la kan.. Sebelum nih saya memang ada buat cam gini untuk blog adik dan kawan² yang seangkatan..tapi tak ada pula letak tajuk "preview"cam tu.. hehehe!! siapa yang terpilih tu boleh la senyum² sampai telinga ya... Moga uols hepy² dalam berblogging.. jangan ada rasa iri hati senang cerita dengki antara satu sama lain.. Semua tu tidak ada paedahnya.. Dunia semata²..


Kepala hotak saya sekarang nih keliru... bak kata kawan sepejabat "be profesional". okeh i will try walaupun sukar untuk terima... InsyaAllah.. Tapi kekadang saya terpaksa menjatuhkan ari mata demi menghilangkan calar di hati.. huh! Dengar pula muzik di blog Hadi nih.. lagik lah membuat kan jiwa saya tersentuh...Kalau tak percaya cuba uols dengar!

Di blog nya banyak penulisan berunsur ilmiah dan isu² semasa.. Iya lah tugas seorang Engineer bertukar kepada seorang pendidik.. Aura Engineer berjaya tetap ada.. hik3x. Salute lah dengan pilihan kau hadi.. Kau lagi hebat dari saya.. Alhamdulillah ^_^.

Saya paling tertarik dengan entry nih kisah Pocong! . Yang lain² pun best! Apa yang di ceritakan nya saya terasa seperti bersebelahan sahaja dengan saya.. Lagi pun kami tinggal satu taman di perantauan nih.. Uols cuba lah baca dan amati setiap baris yang di coretkan hadi..Pasti uols tak bosan sebab dalam coretan nya ada selingan lucu dan ada seram.. Baca ehh SiNi.

Okeh... sampai sini dulu untuk entry preview pertama dari saya.. ewwahhh!! Ohh ya. hari ni jumaat kan, time rest panjang... Yabeda beduuuu!


~~ Sayang @myn@ ~~

7 comments:

deem said...

agak lama mencari blog ini.dulu dah jmpa tapi hilang antara puluhan blog yang diview setiap hari.hehehe...best pula lagu blog hadi ni ;)

Amyna said...

Ha itu la pasal.. syahdu ja rasa kan..Uhukss!

Misz said...

nak rest jugak..nak jugak..nak jugak..hahaha

munna said...

amboi amyna dah jadi tukang review pulak dah ye... nanti review blog kak munna sekali ye... hehehe!!!

hardy boy said...

thanks Puan Amyna, terkejut sampai hilang mengantok petang-petang gini. hehehe.... Yang paling hadi xleh terima ialah ayat2 promote@pujian tu, adusss, xlayak rasanya utk diri yang hina nie. Sapa la saya nie, siap Myna tlg promote blog saya lg..hehehe...
Anyway, terima kasih banyak2... (^_^)

hardy boy said...

Thanks Deem, blog Deem pun best, kelakar jgk bila Hadi bace...hehehe... Teruskan Deem, berkarya...(^_^)... Sorry Deem, ter"curi2" follow Deem... ha3x...

e F a said...

hati tersentuh ketika membaca setiap nukilan hardy.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...