Saturday, February 19, 2011

Contest: Senyum tak nampak gigi dari Muas

Saya di tag oleh atie pcoyo untuk Join contest! Weheh heh hey...

Majoriti picca yang di rakam kan pasti menampakkan susunan gigi saya.... Susah juga mau mencari picca untuk join contest dari Muas nih... Tolong faham ya di situ, mencari picca ya.. bukan syarat² contest...

Syarat² untuk contest senang sajork... boleh terjah kat blog Muas selaku pihak penganjur.. Menurut muas, hadiah adalah rahsia.. Tarikh tutup contest pada 27 Februari 2011.

Picca yang saya pertaruhkan...



Ini dia... ahak ahak. Bergambar syok sendiri di perkarangan kampung kawan yang sama² join saya ke event tajaan pihak Nuffnang tahun lepas... Wish me luck.. InsyaAllah.

Opss!! saya kena tag 5 orang blogger untuk sama² join... :-)
  • deem ==> http://deem2884.blogspot.com/
  • Munna ==> http://manmunna.blogspot.com/
  • CtNurkhijah ==> http://naufalnnureen.blogspot.com/
  • Ifa ==> http://tiefazatie.blogspot.com/
  • Hanisah ==> http://hanisahhamid56.blogspot.com/

~~ Sayang @myn@ ~~




11 comments:

nelly said...

Gud luck
=)

Amyna said...

Thank nelly... InsyaAllah :-)

muas said...

thanx join,.good luck!

APAN said...

semoge bejaye ngan kontest ni ek...
hadiah bagi 2 tau...
huhu...

Amyna said...

@Muas: Most welkam muas... InsyaAllah ^_^

@Apan: Hamoi apan.. apa kata meh join sekali.. kalau menang kita bahagi2 hadiah... ekekke.

Cik Yana said...

Gud Luck untuk kontest ni :)

♥ Princess ♥ said...

selamat berjaya.....heeee

ctnurkhijah said...

ok.. nnt ct join, kena godek2 cari gambaq dulu la..

Amyna said...

@Yana: Beress! yana..InsyaAllah. Thanks ya!

Amyna said...

@princess: InsyaAllah... Terima kasih :-)

Amyna said...

@CT: Ha.. orite ct... Myna pun susah mau cari juga ari tu.. ahakss!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...