Monday, June 13, 2011

Sunyi di hari isnin

Assalamualaikum dan selamat pagi kawan²...

Pagi ni masuk opis terasa sunyi sangat²...selalu memang cam gini pun.. tapi minggu ni tak tahu kenapa. kesunyian tu lain jerk... Maybe hati dah set esok saya cuti... cuti ganti sempena bertugas di hari wesak tempoh hari..


Saja letak gambar nih.. sebagai penyeri entry... ahakss!!

Tadi saya kacau kengkawan yang online... hahaha! terubat sikit sunyi tu. sekarang dah tak sunyi lagi sebab cleaner pun dah ada di dalam opish..dorunk tengah bersihkan.. ada mood sikit nak jenguk² web rasmi nun.

Tapi terpaksa kuburkan sekojap, detail saya belum terima sepenuhnya. kan saya memandai letak.. isu pula. takut aihh. Jadi saya ambil kesempatan update laman belog nih..uols pun boleh la membaca, x lah sia² menjenguk ke mari... muah kes kes kes!!


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!


4 comments:

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
sweetnyer pic dier,
hihihihihi

miss u dear;)

Amyna said...

macih na...
miss u too wanie jelita..

::fadxieza:: said...

sunyi sebab monday blues la tuh!
hehe..:)

Amyna said...

blues blues monday..asal monday jerk blues.. Smile3x.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...