Wednesday, December 1, 2010

Goreng PisanG Special kayu manis

Selamat petang kepada pembaca Amyna dan semua rakan² sekalian maya.. tiada apa yang nak dihidangkan petang selasa yang penat nih. Tuan empunya diri kepenatan wehh, audit hari nih batal.. tapi penat sebab lain... syhhhh!!

Jadik sini ada sepinggan Goreng Pisang special dari restoran kayu manis.. Hahaha!! kepada yang teruja tadi dengan tajuk entri nih.. sekarang dah terjawabkan. Bukan lah goreng pisang nih mengandungi kayu manis. Tapi ia nya dari restoran yang namanya kayu manis... =D. Restoran di area Bazhong sana dan berdepan dengan laut...

goreng pisang special kayu manis

Resepi yang dicipta oleh owner restoran tersebut. Anak gadis tempatan..simple & unik. Bahagian dalam tu tentu lah pisang, tapi bahagian luarnya yang unik.. Menggunakan Kulit popia... dah tu persembahan pada customer sangat menarik. layangan cokelat di atasnya.. perghhhh. menggamit selera haku.. Nyum3x..

Okeh selamat petang semua!!!!!


sayang @myn@ ^_^

12 comments:

hannafauzann said...

tengok cm sedappppp je :DD

alinac lover said...

ala teringin T__T

jemput join GA yong

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

hajarus said...

wow myna... mmg menyelerakan sungguh.. nampak sedap sgtttt... awat la kat sini xde juai camtu...

ieda said...

wow sedapp tuuu ..
terliuq lakk tgk nie huhuhu

Amyna said...

@Hana: Baru tengok dah sedapp,apa lag kalau menikmati.. hehehe!

Amyna said...

@alinac: Owhh terima kasih, nanti myna publish ehh.. InsyaAllah ^_^

Amyna said...

@Hajar: Hajar.. boleh buat sendiri.. mudah sahaja tu.. hihihi. Hajar meh la cuti2 M'sia kat sini pula.. Semporna nun. ajak hubby p tidoq kat pulau. Bestttt!!

Amyna said...

@Ieda: alalalla...ieda jaga kan mengalir air liuq tu x dan nak lap.. kui3x.

noorafzan said...

peh..macma type2 yang menambah lemak je nih..
hoho~

siti nurkhijah said...

ncam sedap ja... siap ada chocolat lagi kat atas tu....

tiefazatie said...

wah!!unik la sis..nak try wat la..haha

iqbalhakimi said...

waaaahh..first time tgk..macam best jek..hehe..salam kenal...

jemput datang :

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/12/blogwalking-bukan-sekadar-bw.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...