Tuesday, December 7, 2010

Sahabat Blogger GiveAway

Hoyeahhh!!

Pasti menyokong GA pertama dari LadyMyza atau lebih dikenali dengan singkatan LM.. Tarikh tutup GA pada 12 Disember 2010.

Syarat² nya lebih kurang sama dengan GA yang lain. Hanya berbeza dari segi katagori peserta, iaitu terbuka kepada perserta yang mempunyai Blogspot percuma sahaja dan bukan domain berbayar.. Jadi di sini haku masih layak ehh. =D



LM..myna dah follow LM dari dulu lagi kan.. sekarang follower LM pun dah meninggi sudah.. Alhamdulillah.. Myna punya user tertindih kedalam sana sudah... haipp haip!

syarat² yang lain myna akan buat selepas publish entry ni ya.. Untuk lebih detail tentang syarat² GA dari LM nih, boleh klik SINI atau pada banner di atas nih. Ingat ya..sehingga 12 Disember 2010 sahaja kerana LM ada buat sticky mode entry tersebut.. lepas pada tarikh tu pasti uols di bawa ke link entry terbaru dari LM ( tak perlu scroll ke bawah lagi).

Hadiah nya berupa MakeOver blog dari Eija Design. So kepada kawan² yang berpeluang untuk join meh la join.. Dengan ini haku nak tag Suya , DeeM dan CtNurkhijah.


sayang @myn@ ^_^


3 comments:

hajarus said...

gud luck myna.. :)

Asrol Mania said...

Good luck..

Nak dapat lebih kenalan blog?
Naikkan trafik blog?
Iklankan blog?
Asrol Mania sediakan blog exchange
Jom Sertai Saya Sayang Blog Saya

deem said...

ok bebeh nanti saya buat ok.dun wori ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...