Saturday, December 11, 2010

Alololo~~ yang diidam tak dapat loh.. Tapi...

Kenyang juga kan sayang.. Syukur Alhamdulillah. Sebenarnya Mr.A teringin nak makan daging kambing. sejak balik dari sana (somalia), Mr.A belum lagi dapat menjamah daging kambing..

Dulu kalau Mr.A teringin nak makan.. kami akan beli di pasaraya Gient. Sekarang nih bila Mr.A teringin nak makan jarang pula ada di jual.. sian Mr.A.. Tapi situasi nih selalu kan... bila kita tak mau dia ada depan mata.. sampai menyampah dibuatnya.. Bila kita mahu.. bayang pun tak nampakss!!

Chicken Rice tawau

Demi untuk memenuhi selera Mr.A hari tu.. haku bawa Mr.A makan di Sabah Chicken Rice dengan harapan ada la daging kambing.. Tapi apakah vengong nya haku hari tu.. langsung tak leh nak pikir. dah terang² kedai tu Chicken Rice. Lagi mau cari daging kambing... kompom la tak ada kan.. Huhuhu!! Nasib baik waitress situ supporting².. tapi jika dia mengutuk haku di belakang.. Berdosa ko dengan haku yo... ;p.

Sabah Chicken Rice

Haku oder Chicken Rice Steam dan Mr. oder Chicken Rice BlackPaper..Last² haku yang habiskan Blackpaper tu.. Steam tu Mr.A yang hamik.. Ntah rasa loya pula haku makan ayam steam nih.. wekk wekk wekk!!

Sabah Chicken

Minuman kami.. Jus tembikai dan Laici.. Mr.A tu opcos la dengan minuman faverate nya.. Ohh ya, Rencah dalam dua bekas tu memang da best... secukup rasa dan memuaskan hati... Porridge dia pun maletoppp kau!!! memang puas hati makan.. Ehh ehh dah serupa promoter SCR puloks haku..

Chicken steam

Ayam steam waktu nih tak selera pun nampakss! Melugaii~~~

TAPI.... Bila di letak dua rencah tersebut...

V

V

V

V



Vasss!! menarik dan menyelerakan.. Mr.A la yang habiskan.. haku Full tank dengan ayam Blackpaper + nasi..

Sayang minggu depan kita dah nak balik kampung.. Jadi kita cari daging kambing di semenanjung lah ehh... InsyaAllah ^_^.



sayang @myn@ ^_^


11 comments:

me suya said...

alahai..kesiannyer.. xper2 dah balik kampung kan senang sikit nak dapat kot.. semenanjung kan gojes ng makanan2 ni kan sis.. bila nak balik ni?? KEdah eyh?

Amyna said...

A'ah suya kedah... Minggu depan akak balik.. Euwww!! x sabaq lak rasa.. Fly fly fly...

tiefazatie said...

alolo...cian mr.A..xpe la sis..nak balik dah kan2..hihi..er..xberkenan ifa ngn steam itu..haha..tp mmg di sbh style gitu kan sis yg bekas dua itu..bwg putih n cili kan sis?

Ellen said...

wah dah nak balik dah..best2...ellen pun penah makan kat sana time ke tawau hari tu sebab letak betul2 belakang hotel ellen stay...hmm..ok ler..better than nothing..wakakakakak

Far8 budak baik said...

wahhhhh best gile mkn kat tmpt gini..
sumpah nurul jelesss...huh
nak jugaakkkk

shahjiehan said...

wah2...hebat dah sekarang eaaa... http://shahjiehan.blogspot.com/

LyNn HaMzAh said...

nasi ayam tu nampak sedap la...

A.D.A.M. said...

Betuila. yg last nampak sedap.

amira zakiah said...

okay nampak macam sedap...dah kecur dah rasanya

aisya said...

wah, nampak macam sedap je..

=)

HaNTwO said...

huhuhuhu sedapnya..pokcik makan biskut keringngan kopi o je huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...