Friday, December 17, 2010

Manisnya bicara mereka berdua :p

Aihhh haku belum balik kampung lagi.. mereka² atur plan sudah.. Macam nih lah gaya adik pompuan haku yang aktifast nih..Manja betul.. ;p

Sejak dia menetap di PD sana.. bertambah menyerlah kemanjaan dia.. Sekarang nih dah ada BerukBand ringan lah sikit keserabutan kepalaan haku dan Ratuhati... Mr.A pun turut terkena buddy dengan pe'el manja dia.. Haishh..



Haku post di wall FB siti (kawan sepermainanKu) dan di rumah semalam haku langsung tak on9.. Penatt~~ Pagi nih haku tengok manisnya mereka berdua berbicara... Kena tunjuk kat Mr.A nih.. baru plan success.. hahahha!!



Kawan haku nih baru melangsung perkahwinan... tak sampai 1 bulan lagi. Kalau haku dapat balik AidilAdha hari tu sempat la haku tengok dengan mata kepala haku sendiri siti bersanding.. Sebenarnya kami di sini dah plan sebaiknya untuk semua itu, tapi Itulah hanya mampu merencanakan.. Sob3x.

Nih nak balik hujung tahun pun duk pospont lagi.. Kalu ikutkan petang nih terbang dah kami ke KLIA sana.. Hmm!! malas nak cakap banyak.. panas hati.. ekekke. Hari ahad baru terbang okehh... Semua plan sabtu & ahad postpone, mana yang tak dapat tu kira BURN...

Tolak dua hari.. tinggal berapa hari ja nak berkampung di semenanjung sana... Banyak urusan nak setel nih.. Adehhh~~ Moga Allah s.w.t permudahkan segala urusan kami.. InsyaAllah ^_^.

Mode: Wahai Gadis Aktifast bab nak turun ke PD depend pada masa ya..tapi apapun lepas kenduri ChaQ tau... hang jangan duk teriak pula.. sekehh kepala laju² kot.. ;p


sayang @myn@ ^_^

8 comments:

hanisahhamid said...

agaga~
datang lah pleaseeee =__="

Amyna said...

Ya InsyaAllah weyy.. Nih x leh balik lagi.. nak kata apa pun tak berani... Tungguuu!!!!

hajarus said...

semoga myna & en hubby selamat sampai semenanjung k...

ieda said...

semoga semua selamat dikk :)

aibaks said...

wa.. best men fb yerk pren?

Amyna said...

@Hajar: InsyaAllah.. x sabaQ dah rasa.. tapi kena control.. x leh syok terlebih². hehehe!!

Amyna said...

@ieda: terima kasih na...hehehe!!

Amyna said...

@aibaks: hahaha.. itu bukan perbualan saya.. tapi adik kandung dan teman sepermainan a.k.a jiran kampung saya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...