Wednesday, December 8, 2010

Nuffnang dan Churp churp bergabung yeayy!!

Dua akaun tersebut telah bergabung dalam satu laman web.. Jadi memudahkan koje kita akses antara dua akaun tersebut dengan hanya satu klik. Dengan ini juga pasti memberi keyakinan untuk kita Join ChurpChurp. Haku yakin pasti ada yang tertanya² kan dalam pemikiran "Dah ada iklan nuffnang boleh ke join Churchurp nih??"Jadi dengan ini dah terbukti kann. Tak percaya lagi boleh terjah SINI.


Imej: kredit dari Blog Nuffnang.

So apa lagi jom la kita lakukan langkah gabungan ini... Cepat dan pantass!!!


Imej: kredit dari Blog Nuffnang.

Login ke akaun Nuffnang anda.. Hala kan cursor ke bahagian atas seperti dalam paparan imej di atas dan klik "Link Now". Automatik box untuk konfigurasi dipaparkan. Ikuti langkah arahan yang diminta hingga selesai dan kedua² akaun tersebut bergabung. Sangat mudahh!!!

Apabila kedua² sedia bergabung..Hasilnya.. Kita hanya login ke akaun Nuffnang, Automatik boleh akses akaun ChurChurp serentak dan begitu lah sebaliknya.. Wohohoho!! sangat memudahkan.. Thanks ya Nuffnang!!

Kepada readers yang belum mempunya akaun ChurpChurp boleh register di ChurpChurp.com.


sayang @myn@ ^_^

4 comments:

AiDa AzRyN said...

bestkan churchurp n nuffnang.. hehe.. ;D

eiela said...

saya semalam baru gabungkan churp churp dengan nuffnang.

Latest Entri :
Blog Baru (2010) Pilihan
Insurans Paling Murah Di Malaysia : RM1 Sebulan

ieda said...

sungguh akak x pandai tentang churp2 nie huhuhu

hajarus said...

tq myna 4 sharing.. hjr xtau pun lg pasai ni... hehe... harus gabungkan ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...