Friday, December 10, 2010

Award pengundi dari CikGebu

Aihh aktiviti hangkut mengangkut tak settle lagi... student yang di arahkan untuk membantu dah chow.. huh!! Janji tinggal janji. Nampaknya kena lah buat sendiri juga macam semalam.. Memang slow² lah haku kayuh....huhuhu!!

Haku tertinggal kunci almari kebal dalam poket seluar semalam... Ishh3x. Sebelum balik rumah amik kunci almari tu.. Haku publish dulu award pengundi dari CikGebu.. Katanya dia menang kontest yang haku dan rakan² blogger yang lain Vote. Alhamdulillah rezki berpihak kepada CikGebu.. Tahniah ya CikGebu...

3


Ini lah awardnya... Couple teady bear yang kiut dikelilingi senyuman.. haipp haipp!! Terima kasih ya CikGebu award nih..

Pada rakan² blogger yang nak haku vote apa² contest meh la kongsi link.. tiada hal punya... Okeh dah cukupp.. nak balik dulu. Tahniah sekali lagi untuk Cik GebuZzzzzz!!!


Mode: Suya tayam ketenangan belum ada.. hehehe!!


sayang @myn@ ^_^

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

dapat award lagi yer myna...bestnyer...

ieda said...

tahniah buat cik GEBU ..
sweet jer nameee :)

sya hassan said...

amyna>> ur welkam myna.. tenkss taw sbb vote cik gebu.. XD

ieda >> tenkss sis.. eh2.. comel ea?? *^_^* *blushing2*.. haha

Amyna said...

@kakLynn: A'ah akak.. penghargaan dari jiran tetangga. ekkeke.

Amyna said...

@Ieda: Sweet gebuzzzzz... ngeee~~

@CikGebu: Sama2.. beres saja tayam..teda hal punya. tumpang gembira.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...