Monday, July 4, 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com

Saya nak join GA mohdkhairi... wehooooo~~

GA semepena dengan ulang tahun kelahiran beliau yang ke 23 tahun... Muda lagi rakan kita nih.. Tarikh tutup GA pada 17 Julai 2011 .


"Happy belated besday ya kawan.. Moga apa yang diimpikan terlaksana.. InsyaAllah ^__^ "

Syarat² GA boleh terjah ke belog penganjur yea.. klik SiNi atau klik banner di atas tu pun boleh juga... Kawan² pasti di bawa ke sana *__*

List syarat no 1 hingga ke-2 terakhir saya dah clear..just tinggal Syarat yang paling terakhir sahaja. Itu saya akan laksanakan selepas publish entry ni ya..Okeh kawan² saya dah join.. uols tak mau ka? hadiah menarik tertarik yoo... mana tahu ada rezki termasuk dalam list 23 pemenang tu... tak kah rezki nama nya.. ngeh ngeh ngeh.. InsyaAllah ^____^.



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!




2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

thanks join.. ajk kwn2 lain taw (^__^)

saiazuan said...

hb to ur friend :D

jom try ni :D
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/grapevine-saya-budak-hingusan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...