Friday, July 1, 2011

Salam perpisahan untuk Nazliza

Today is friday and liza last day bertugas di Sabah negeri di bawah bayu.. beliau dah dapat pindah balik ke semenanjung. Alhamdulillah. Tumpang hepy walaupun hati berat.. Eceh ceh cehhh!! saya tahu beliau sangat hepy.. mana tak nya,malam ni juga beliau fly balik ke kL. tak pa liza, check paham.. Almaklumlah, jasad jerk di sini.. perasaan dah melayang ke poli Shah Alam ;p

Tadi pagi sempat la curi masa, bergambar kenangan dengan beliau. so di bawah gambar² kenangan hari terakhir beliau bertugas di sini.Menunduk kesedihan tapi senyum...kahh kah kah!!
Cukup lah dua keping saya tepek.. yang lain² nya tu, kawan² leh terjah d fesbuk yea.. Ohh ya semalam lunch hour kami ke pizza. Makan² di sana. Sini terhad sikit fast food nya.. Mc D pun non ada.. kalau tak leh la merasa GCB. Motip!!Orang yang dirai... terlindung di sebalik ibu mengandung...inilah beliau dan saya yang tembam BaMm bam! Miahahaha~~Bergambar kenangan beramai². Ini antara yang tinggal.. group lelaki ni, keluar jerk dari pizza terus tak nampak kelibat... well lelaki kan... hahaha!!

Okeh liza... selamat bertugas di tempat baru. Ada kesempatan bertemu kita ya. InsyaAllah. Terima kasih banyak² atas segala budi yang di curahkan.. If penantian itu dah berakhir.. jangan lupa roger² tau.. Salam perpisahan untuk sahabat. Ngee~~Thanks you read and support my writing. Please come again ya!
2 comments:

deem said...

ekceli i rindu la dgn kolej dan org2nya...eh eh...kak myna dah tembam?ada isi ke....lalalalala *_^

Amyna said...

isi ada sebab tu tembam deem... isi & usus perut la.. ekeke. rinddu ko juga.. ba.. baik2 ko di sana ya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...