Friday, July 29, 2011

Selepas 3 minggu Mr.A di sana....

Jam 5 lebih nanti Mr.A akan mendarat di bumi Tawau..

Jadi... Lepas punch out nanti saya akan gerak ke Airport untuk menjemput beliau... Uishhh.. berdebar² pula perasaan nak jumpa beliau.... hehehe!!




gembiranya dalam hati~~


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!

6 comments:

MaMa AiNi said...

wah roommate dah balik ya !!...he2x..mesti amina gembira sgt ya..

Wanzi said...

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga penghayatan Ramadan kali ini lebih baik berbanding sebelumnya kerana kita tidak mengetahui, adakah kita masih ada peluang untuk bertemu Ramadan seterusnya. Wassalam

Amyna said...

iya mama.... termakhbul juga permintaan hati untuk sahur dengan Mr.A pada hari pertama berpuasa... :-)

Amyna said...

@wanzi: InsyaAllah pren.. terima kasih atas peringatan itu =D

deem said...

eh...MR.A p mana?hehehehe...ketinggalan cerita pula aku ni kan.apa2pun ceria2 selalu my fren ^_^

Amyna said...

Hari tu ada kursus di lumut... wohohoho!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...