Sunday, July 3, 2011

Baby kak ieta... 2 Julai 2011

Syukur Alhamdulillah.. akak ieta selamat bersalin petang semalam. Jam 5 petang lebih kurang. saya depend pada apa yang di beritahu oleh ratuhati.. Almaklumlah duk di perantauan ni.. dengar kabar pun dari kejauhan..

Masa ratuhati bagi tahu terkejut juga..sebab saya rasa macam belum sampai due akak. patut lah dari pagi tadi tu akak saya call & request credit. Pagi tu kan saya busy berlari² dengan program 1M1S. Jadi saya ignore dulu akak nya request... ahaksss!! Mahap ya mommy ieta... ngee~~

Ratuhati cakap akak bersalin awal sebulan dari due.. Apapun syukur Alhamdulillah.. duanya sehat dan selamat... itu yang paling penting...


Kak ieta mms, text: Pic baby masa baru lahir.

Bentuk muka macam abang zahar Oo... teringat kat firdaus masa kecik².. leher tenggelam sebab tubuh sangat... ^_____^

Saya yang jauh ni macam biasa lah... kalau dorunk tak inform apa² berita.. memang tak tahu lah, melainkan ratuhati simpan dan tunggu saya call, baru ratuhati akan update segala² yang berkaitan. bila dikenang...Huh sedihh~~

Opss!! Saya vangga la juga dengan mms nih... sebab ratuhati dan adik badik yang duduk di kedah nun, mereka belum lagi dapat tengok ahli baru kedua nih... yeay yeayyy!! saya yang dulu... terima kasih banyak² ya kak ieta.. sayang hang ketat²... Mmuahksssss~~



Entri berkait dengan beliau:

1- Syok tengok kak ieta..sejuk perut rasa!!
2- Picca scan kandungan, 3 bulan.
3- Tahniah kak ieta, tumpang hepy ^__^



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!





4 comments:

saiazuan said...

waaa :D

dah ada nama belum?

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

Amyna said...

Belum lagi rasanya... hari ni mak n adik² baru nak p tengok d GH penang nun...

hanisahhamid said...

Eh, sabar. kejap lagi kitaorang mms gamba pelok budak comel ni :D

Amyna said...

Kuang asam hang ceh.. niat tu bikin ai panas... ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...