Sunday, July 3, 2011

Join berlari.. hehehe!

Aktiviti semalam 2 Julai 2011...

Kami staff opis tak ketinggalan untuk join larian tersebut.. Kalau tak silap semalam semua sekolah rendah dan menengah di Tawau ni merealisasikan Malaysia Book Of Records (larian 1Murid 1Sukan). Kami just menumpang dengan Sk Taman Tawau. Bagi support kata kau... lagipun sekali sekala berlari laju seronok juga. ringan jerk badan di buat nya.. saya kan temBamm Bam sekarang.. hik3x.



Sebelum berlari... harus stretching dulu.. panasakan badan, longgarkan sendi otot. Nanti tak pasal² ada yang kejang aurat.


Kami antara kengkawan perempuan opish yang hadir... Syabass!! ^____^








Semua di atas tu, Bergambar sebelum aktiviti larian dimulakan...



Dah selamat kembali ke sekolah.. semua checkpoint di lalui. Masa kami semangat berlari dengan murid.. cikgu² sekolah pun teruja nak berlari juga katanya. (cikgu lelaki yang cakap ehh). sampaikan check point dan laluan berlari bertaburan sudah...ada yang terus shortcut. sob3x. tapi tak apa lah, abaikan yang penting semangat sukan mau tinggi deh. badan sehat otak cargassss!!



Selain larian ada juga aktiviti sukan lain... antaranya permainan bola tampar. Staf opish match dengan PIBG sekolah.



Kami di hujung sana... bagi semangat untuk staf lelaki.. game pertama jerk kami tunggu. next game.. kami dah belah.. cari kantin. lapar~~

Perut dah kenyang.. saya terus ke bandar coz ada appointment lain lagi. Mr.A dah menunggu saya di klinik sana... hampir² nak majuk dah dia.. Dia nampak saya ada tapaukan sarapan untuk nya. kembali mengukir senyuman ;p


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!



2 comments:

man said...

semarakkan semangat bersukan...

Amyna said...

Hoyeahh man... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...