Friday, July 15, 2011

Hati kita selalu dekat



Walau jasad kita terpisah jauh.. namun hati kita selalu dekat >.<


Mood: memikirkan aktiviti minggu ni... kalau tak saya pasti bosan sensorang di sini.. apa nak buat ehh? Jeng jeng jeng~~~



Thanks you read
and support my writing. Please come again ya!

6 comments:

MaMa AiNi said...

ha2x...jiwang betul myna di hari jumaat ni !!!..suka ayat ni `hati kita selalu dekat`...he2x...rindu lah tu !!!...

Amyna said...

iya mama... selalu jauh² leh juga mms atau 3G... sejak hp probelema hari tu langsung x leh nak tengok wajah beliau yang real.. sendu nya hati.

NURUL AINI NORAZMAN said...

mcm lagi aishiteru laa..
walau raga kita terpisah jauh, namun hati kita selalu dekat,.lalalalal~hahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

apa plan hr ni myna?kena busy2 kan diri br tak boring

Amyna said...

@Nurul: Yihaaa... ur a great~~

@LM: Dah ada plan LM.. harap² terlaksana.. InsyaAllah ^__^

dak eina said...

lagu aishiteru ke? hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...