Tuesday, March 1, 2011

1st March sudah..

Hai Alls...

Lama saya tidak berkongsi cerita di sini.. Walaupun tak ada cerita di sini, tapi still ada kengkawan yang sudi menjengah ke laman Amyna... Alhamdulillah...

Terus jenjalan ke mari ya..Kebelakangan ni saya kesuntukkan masa nak melepaQ di sini. lepas ni insyaAllah saya akan kongsi kan cerita ceriti Amyna...



Banyak aktiviti.. tapi ntah... terpendam dalam memori begitu sahaja dulu... hik3x. Saya betul² mengabaikan dunia maya sekarang ni.. alahaii.

sehingga suami kawan saya kembali ke rahmatullah dah hampir 2 week.. saya baru tahu semalam.. Lambatnya saya.. Kesimpulannya di sini...bertapa pentingnya berfoya² di alam maya kan... info² terkini pun cepat... siapa setuju sila menarikan jari anda di atas keyboard di hadapan anda sekarang!!

Reen tabah kan hatiMu ya...demi anak tunggal yang belum tahu erti perpisahan Nyata..Myna tahu berat untuk reen.. tapi setiap janji Allah itu kan indah... Moga arwah suami reen di tempat di kalangan hamba² yang soleh... Al-Fatihah~~

Okeh Alls terima kasih banyak² dan take care ya!



~ Sayang @myn@ ~~




4 comments:

LyNn HaMzAh said...

semoga roh arwah dicucuri rahmat...amin...

Amyna said...

InsyaAllah... Moga reen lebih tabah.. lagipun anak reen masih kecik kak lynn...

deAnza-wAnda said...

hurm... sy dah tarik da jari hihii....

Amyna said...

yess!! itu tanda setuju. Saya pula berganda2 setuju.. so manfaatkanlah ianya sebaik mungkin wanda kan.. InsyaAllah ^_^.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...