Tuesday, March 1, 2011

Kehamilan: Kedudukan rahim...

Last 2 week... saya dan Mr.A ke klinik berbayar. Biar lah sumbangkan wang daripada hati sakit dan menambah dosa marah² kan pe'el doktor di hospital nun.. Hmm... Uols boleh selak² di entry Perasaan Semalam. Allah maha adil.. sabaQ myna sabaQ.

Mr.A yang begitu excited masa kami di klinik Dr.Martati... Siap bagitau saya lagi nak ikut masuk masa saya terima rawatan nanti. Masa menuggu giliran dalam kepala hotak Mr.A dah macam² soalan nak di ajukan dengan doktor. Sob3x.


Kedudukan rahim saya dalam kedudukan yang betul dan baik..

Satu persatu doktor Martati periksa saya.. sangat² berpuas hati. Mr.A pun boleh berbual mesra lagi dengan doktor. Siap minta doktor periksa dirinya juga.. hehehe! Menurut kawan² yang pernah mendapat rawatan di sini..doktor martati memang peramah. So, no wonder lah mereka berdua rancak berbual...

3/3/2011 saya ada appointment untuk ambil darah... Esok lusa ja kan..Mr.A setting alarm lagi dekat henset saya dan henset nya. Semakin hampir harinya, berulang kali jua Mr.A mengingatkan saya.. Risau betul Mr.A takut saya lupa... hik3x.



~ Sayang @myn@ ~~


7 comments:

hardy boy said...

tahniah Puan Amyna..Tumpang gembira...hehehe

Warna Warni Kehidupan said...

soo sweet...congrat

munna said...

Tahniah Amyna... akhirnya yang dihajati tercapai juga... semoga selamat semuanya

Amyna said...

kawan²... saya belum preggy. itu gambar pemeriksaan saya tempoh hari..Doakan ehh.. mana tahu rezki saya...Memang itu yang di nantikan. InsyaAllah.

munna said...

InsyaALLAH... pasti ada rezeki nanti

Amyna said...

Iya Munna... esok kena p amik darah. Harap² result nya dapat merungkai kan segala yang tersimpul..Lama menanti... kekadang frust pun ada tau!!!

Ernisa Fadhilah said...

Assalamualaikum.. kak.. nak tanya.. masa akak scan brp harga di charge?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...