Friday, March 25, 2011

weeknandos di semporna...yeayy!!

hai alls.. happy weekend yoo!

Hari ni geng KBU pakat² p gathering kat penang..sure meriah kan! mana tak nya pakat pakai t-shirt seragam semuanya. pehtu ada konvoi lagi dari perlis, aloq setaq p sana... bestt sangat² mendengar depa pakat duk roger² di group KBU.. yang pastinya sedikit perasaan cemburu itu wujud dalam diri saya deh! cemburu yang baik² bukan buruk ya... tak pa nanti ada rezki bertentang juga mata kita di alam nyata ya kawan².

Saya disini ikut Mr.A ke pangkalan TLDM semporna.. Mr.A on duty.. saya melepak di rumah kawan seNegeri. Ingat boleh la pakai t-shirt KBU kat sini.. kiranya kita memakai pakaian yang sama di suasana yang berbeza. ahakss!Gambar tahun lepas bulan julai 2010.

saya jumpa mereka² ini.. tambah sorang lagi Puteri Qamariah Fadhillah. Waktu gambar ni di ambil Qamariah masih di dalam kandungan ieja.. sekarang dah boleh bertentang mata dengan Qamariah. kulit Qamariah putih a.k.a cerah.. Almaklumlah benih berkat ayah nya bertugas di lubnan dulu..dulu just 2Hero & 1Heroin, sekarang dah bertambah 1Heroin.. jadi lengkap untuk berpasangan 2Hero dan 2Heroin.. Meriah dengan celoteh manja dorunk. okeh lah nanti saya update lagi ya.. if sempat, maklumlah Shahirah & Qamariah turut serta nak menaip sama² dengan saya sekarang ni...habis lappy saya di tepuk² nya... hehehe!

hepyy weeknandos untuk readers!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...