Wednesday, March 16, 2011

Peribahasa: Jika kepalanya ular tak kan ekornya belut..

Peguam yang dua orang tu memang saling mengenali.. sekarang mereka macam tak setuju angin...maybe kes nih dah di campur tangan oleh mereka yang mengikut prosedur yang betul..

Saya call mereka...Masing² menyalahkan antara satu sama lain... tuding jari sana sini... huh!! orang ke-3 yang perkenal kan mereka pada family saya dah ambil jalan tengah... dia dah dapat nilai RM yang di impikan.... itu lah...kalau kepala ular jangan di sangka ekornya belut... ;p

Maksud peribahasa: Yang jahat itu tetap jahat...

Macam kes saya..sungguh pun mereka antara golongan yang boleh di percayai dalam membicarakan kes² di mahkmah... Wallah hu'alam. Kerana warna biru nila yang setitik boleh membirukan putih susu satu jug!

Entry berkaitan boleh baca di SiNi dan SiNi.


Thank you read and support my writing. Please come again ya!!


5 comments:

me suya said...

ouch..perselisih-fahaman kah?

Amyna said...

kerana duit manusia boleh berubah fikiran kan suya... tapi kalau dia berpegang pada niat yang awal... pasti semua ini berjalan lancar...

sekarang yang menyakitkan hati, payment dah amik..dekat 2 tahun sudah. tapi kes belum di fail kan...

fisa othman said...

haruss berhangin satu badan ni...haishhh pelik tul arr kalau tak bayar dia kata tak leh proceed kan...bila dh bayar pun masih lagi tak proceed memang pembelit dah namanya...

*saya tak suka LOYAR tapi saya suka LOYAR BURUK...:D

deem said...

hai ular hai belut...kasi pang dia sama bambu keras.padan muka dia.harap2kan pagar pagar makan padi.lawyer beli ja kali tu kak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kerana duit..manusia sering berbalah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...