Wednesday, January 19, 2011

Labah hijau melekat dengan mish pepel..Pheww!!

Dua hari lepas, saya ada publish di sini tentang Mish pepel yang terLUKA tu. Sehingga hari ini saya belum dapat melihat dengan mata kepala saya sendiri... :-(. Kawan opis saya ni memang asal sampolna, tapi masalah pula bengkel tu kena masuk kampung pendalaman sangat.. Kawan saya pun cakap susah sikit kalau pergi sana sendiri.. better pergi dengan dia..Uishhh bertambah bimbang lah saya.. ishh minta simpang jauh².. Cukup lah dengan kejadian yang lepas..huh!Jadual duty Mr.A pula tak menentu... susah nak cilok sekejap untuk balik tukar dengan Mista Bobo..kalau di sini, InsyaAllah banyak bengkel mengecat mengetuk.. Kawan² nak tolong cover pun memang tak dapat. Anggota tak cukup wehhh! Ehh ini dia entry semasa kejadian Mish Pepel terLUKA.Semalam Mr.A MMS gambar sticker yang di beli.. Susah betul nak cari sticker yang sama besar dengan luka Mish pepel. Puas membelek....last² gambar labah² hijau bersama sarang nya yang menjadi pilihan. Buruk dipandang tak apa.. jangan buruk (karat) body Mish pepel sudah. Kan sayang kan!

lepas letak sticker nih.. Mr.A macam dah berubah fikiran tau T___T

SMS1: Ayang bila dah letak sticker nih, tak nampak sangat tempat cat yang tertanggal tu, tak apa lah janji boleh jalan..hehehe

SMS2: Kalau ada duit lebih, baru kita cat..

begitulah sms dari Mr.A semalam.. Alhamdulillah. Nampak gaya, Mr.A dah boleh accept KeLUKAan yang di alami Mish pepel..Saya sudahi entry nih dengar picca Perdana kawan saya yang sama² berlaku pada hari kejadian Mish pepel terluka.. Kawan saya cakap perdana dia kena tukar sekeping bonet baru.. OMG. Duit ohh duit!!!


~~ Sayang @myn@ ~~

6 comments:

deem said...

uish...takut juga benda mcm ni berlaku.tapi kalau mau jdi juga apa blh buat....senyum2 kelat sambil urut dada.....adush!!

Aida Zafirah said...

kreatif ni guna sticker tu...:)

Amyna said...

@Deem: Itu lah.. cobaan~~

Amyna said...

@Aida: Kalau Mr.A baca komen aida bertambah senyum dia.. ekekeke.

AngahSayang2314 said...

amy macam mana leh jadi nie???

sabar ye angah pernah berlaku gak macam tue tapi angah jadi mcam kereta putih tue??

Amyna said...

Mr.A tolak mish pepel dengan kawan dia..depa tak perasan yang pintu terbuka..bawah garaj tu ada tiang kiri kanan.. apa lagi. Dush3x.

Uihh.. kalau jadi macam perdana tu.. nagisssss!!! tapi apa boleh di katakan. suratan takdir :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...