Thursday, January 13, 2011

Loving Mineral Make Up Giveaway!

GA pertama yang haku join di tahun 2011... Opss!! Leha pun ada tag GA juga. Tak apa slow² haku publish... Sabar ya leha sayaMmmmm!! Thanks a lot to pihak penganjur dan Ct..Kita cuba jerk kan Ct.. mana tahu bertuah.. :-)

Tarikh tutup GA: 25 Januari 2011 ( 2 minggu sahaja- semalam baru bermula~~)



Berminat nak join boleh rujuk SINI atau anda boleh terus klik pada banner GA nih. HAdiahnya seperti dalam gambar di atas yo!. Menurut kata penganjur bernilai RM115.00.Fuhhhh!!

Soalan GA : Warna apa reben yang izzah pakai?
Jawapan : Warna HIJAU

Dah selesai.. Okeh nak practice Soduku puloks, esok ada game lagi... Last day sudah. Hari ni haku join game Dart dan game Carom... seperti biasa turn peserta perempuan kompem riuh rendah dewan tu..riuh riuh hepyyy... Ehh peserta lelaki pun sama jugaks.. siap senaman kaki lagi. padahal permainan semua guna tangan... Wink*wink~~


~~ Sayang @myn@ ~~

4 comments:

::nuRuLaDHar:: said...

gud luck! =)

Amyna said...

Okeh pren..InsyaAllah. terima kasih ^_^

LehaMY said...

gud luck kak . tapi leha tag satu lagi contest . hehehehe :D

eT said...

GUD LUCK...HEHE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...