Sunday, January 30, 2011

Nak set meja makan tapi kerusi sahaja yang dapat..

Minggu nih sedikit kebosanan sebab Mr.A on duty.. Hmmmm!

Tapi semalam sempat juga p window shopping perabot dengan Mr.A walaupun sekejap.. Sebenanrnya tak selesa sangat nak berjalannya.. Hujan rahmat membasahi bumi bandar twu.. Hari ini pun sama juga.. pakaian basuh dan jemur dalam rumah sahaja..

Dalam tak selesa tu sempat juga cash & carry kerusi untuk meja komputer.. Mulanya tak mau beli.. tapi kesian pula dekat Mr.A (*tapi dekat saya lebih² lagi la). Mana tak nya, kalau didepan lappy lama² sure ngadu sakit bamper.. letak p la kusyen tebal². sat lagi jatuh ke bawah juga kusyen tu. Almaklumlah kerusi yang diguna sekarang nih kerusi plastik keras.. pehtu tak ada divider kiri kanan.. Huhuhu!!

harga kerusi
Gambar hasil google

Lebih kurang macam gini lah rupa kerusi yang saya beli.. kusyen leather, warna pun lebih kurang sahaja.. Ada tempat menyandar.. Actually kerusi ni sesuai diletakkan sebagai kerusi untuk meja makan.. hehehe!! serbaguna gitu *_*.

Kehendak utama saya semalam nak beli set meja makan.. sekali kerusi sahaja yang di beli. If saya nak save budget.. boleh beli kerusi macam ni 6 biji, pehtu beli meja berasingan.. Dapat sudah set meja makan untuk 6 orang kan.. Tapi saya tak mahu.. nak set yang seragam dan sesuai dengan ruang makan rumah saya..

Kedai perabot sekarang open extra time tau.. Sale sempena tahun baru cina.. Pasaraya Gient juga buka awal. selalu jam 10pagi, sekarang jam 8 pagi dah buka.. Pehni tak da sudah la.. kembali ke normal time.. Saya plan nak keluar lah hari ni.. tapi hujan masih turun ni.. alalalala~~


p/s: 29011189


~~ Sayang @myn@ ~~


9 comments:

LehaMY said...

hehehhe. hujan terus jak kan kak. kat bt pahat nie pun hujan terus gak . hehehe :D

Amyna said...

Iya leha... terus terusan jak hujan nih... Sob3x.

kakngah said...

sama la sini.. hujan dari pg td sampai skrg.

LehaMY said...

heheheh . betul tu kak. sejuk !

Amyna said...

@KakNgah:Hujan rahmat... tapi tadi kawan ada bagi tahu..kat simpang renggam dah banjir..

Amyna said...

@leha: Sejuk2 best... ahakss!!

Mejuez said...

:D

cemomoi said...

sambil makan sambil layan lappy le kat kusi tu

munna said...

kak munna pun tgh usha meja makan la ni.. tak syok dah makan bersila kat bawah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...