Friday, January 7, 2011

Hai hai pengunjung Amyna.. Halluu ^_^

Assalamualaikum untuk readers muslim & selamat sejahtera untuk readers non-muslim ^_^.

Lama na haku tak berceloteh di sini.. dari start Cuti² Malaysia tahun lepas sampai dah balik sini. Hari nih hari ke-3 haku mula koje.. Masih tak dapat nak berceloteh..Mood tak ada lohh ditambah pula dengan kesibukkan koje hakiki.. hmmm!!

Semalam haku pening dengan environment opish.. dengan habuk renovation unit, asyik nak bersin dan penglihatan jadi kabur. Ada staf bagi face-mask.. kurang sikit. tapi penglihatan la terganggu.. Dah tu dengan tugas hakiki yang celaru keliru. Baru tinggal opish untuk Cuti², haku rasa macam dah lose semuanya. Sini rebut, sana rebut.. Rebut rebut rebut... Ishh tak faham..

Rebut punya pasal..naik atas,turun bawah.. kepala haku jadi ketat sangat!! tak leh nak handle dah. tekanan~~ tunggu time rest ja. balik rumah Zzzz. Nak Zzz kat surau kompem di cari juga. bila balik rumah.. tak da orang ganggu.. tidur dengan tenang... hehehe!!

Cerita Cuti² Malaysia macam² ada.. siapa tak happy dapat balik kampung halaman bertemu dengan insan² yang dihormati dan di sayangi.. Semestinya happy!!! Nanti ada masa haku semadikan di sini.. Itu pun depend pada mood ya...

Sekarang 1.30 dah.. Jam 2 petang nanti haku kena standby untuk staff nak hafdate data HRMIS. Hari ni last day.... tak siap sepenuhnya.. sikit pun jadik lah.. wink*wink~~

5 comments:

umie said...

update..jgn x update...heheh

deem said...

huh...!!aku tamau update..lantak la!!!><

Amyna said...

@Umie: ya.. harap mood tak melayang²... heheh!!

Amyna said...

@deeM: Wireless sana bukan ok ka? admin jak yang prob..

deem said...

hehehe...line kami ok.tak pyh update sebab dah update hari tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...