Wednesday, January 12, 2011

Yeayy!! tersenarai antara yang bertuah untuk GA Frozen Resolles

Syukur Alhamdulillah..

Blog cheq tersenarai antara yang bertuah.. Detail sudah pun di email kan kepada pihak penganjur dan disertakan sedikit note. Cheq kan duk dekat sini.. kalau utara nun tak payah susah² pikiaq.. Hmm!!



Kalau tidak boleh cheq letak kata² nih dah..Kann kan!!

" Yeayyy!! saya boleh rasa try test roselles "
{cakap sekarang: sebab pihak penganjur belum membalas note }
@
"Alhamdulillah.. saya boleh rasa try test roselles sudah"
{ Cakap nih: Bila dah approve untuk di hantar kepangkuan ku }

Tak apa lah nak buat lagu mana? Harap² boleh la pos dekat sini.. dan jangan risau opish cheq memang ada peti ais.. rumah cheq pun dekat jugak.. Tiada masalah bab tu.




Terima kasih asma... ini lah 1st time myna bertuah GA blog dalam banyak² yang myna join.. Tapi tak apa, itu kan rezeki namanya.. Tak bertuah tapi dapat eratkan silaturrahim sesama insan..



Ohh thanks juga untuk ifa ehh.. A'ah ifa tadi masa akak bagi tau Mr.A dia pula yang syok terlebih.. berganda2 dari akak.. siap tanya bila sampai sayang? wahhh tak sabaq sungguh!!! Ingatkan akak yang xcited.. rupanya tempias tu p dekat Mr.A juga.. Ahaksss!


~~ Sayang @myn@ ~~



7 comments:

Wanzi said...

Tahniah pren... dapat juga pren hadiah tu..

NOOR FATIN said...

tahniah awak! sedap tu..nyum3

LehaMY said...

Tahniah kak myna ! hehehe :D

Amyna said...

@wanzi: Terima kasih pren, Alhamdulillah.. Tunggu hari isnin baru di pos.. Ngee~~

Amyna said...

@Fatin: Terima kasih.. kembang jari di buatnya.. ahakss!

Amyna said...

@Leha: Yerpp leha.. Terima kasih na. Moga nanti sampai dengan selamatnya. InsyaAllah ^_^.

Gayahspears said...

tahniah myna...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...