Monday, September 6, 2010

Hari sabtu yang di nanti buat family haku ^_^

Yerpp..hari bermakna buat kami sekeluarga sebab cucu sulong akan bersama² kami untuk satu hari dalam seminggu. sekali lagik di ulang..1 minggu 1 hari sahaja. tersentuh hati. Inilah halangan & dugaan untuk bertemu cucu sendiri + ayah bertemu anak..

itu pun setelah mendapat perintah dari makhmah, keluarkan duit bayar lawyer.. kalau tidak susah untuk kami mendapat hak seperti ini. Kalau lah dorunk tu jenis yang berperikemanusian, mereka tak akan siksa jiwa anak kecil ini sekali dengan ayah anak kecil.. family haku boley menerima suratan ini, walaupun kekadang amat perit untuk di lalui.. Janji Allah itu indah. Kann kan!

Family haku dapat bertentang mata bersama AA bermula 24 Julai 2010 hingga sekarang. tapi itu lah hanya seminggu sekali.. Dah tu ada limit time. Boley juga baca kat entry Pass 7 month redeemed today!.Apapun bersyukur. sekurang² niat mereka untuk buat AA lupakan kami terus, tak tercapai & gagal. Ada kah patut nak buat anak lupa ayah, lupa keluarga.. haishhh!! sedangkan masa dalam pantang dulu, Mak Tok nih la yang lebih dari orang berpantang bersalin. hang ada ka, anak pun tak menyusu badan.. nah hamik kau, mengarut dah haku..marah punya pasal. ^@#$%@^Gaya AA ari tu masa sampai kat umah Mak Tok.. turun jerk dari kereta, bercakap tak henti², dalam bahasa yang kami sendiri sukar nak faham setiap kata yang dikeluarkan. seolah menceritakan apa yang di lalui. kesiankan anak kecil ini. Sabar ya AA, kami sentiasa mendoakan yang terbaik untuk mu sayang..

Moga suatu hari nanti AA akan dapat bersama ayah. InsyaAllah. susah kan hidup berpisah Mak & ayah.. tapi apa boley buat. Jodoh pertemuan di tangan tuhan. Nanti AA dah besar AA akan faham semua situasi nih. Masa tu juga AA boley nilai sendiri baik buruk & bijak untuk buat pilihan.. kesian tau haku tengok anak kecil nih. gembira pehtu sedih. time pagi hepy, gelak, larik sana sini, bebas.. bila petang... sedih & nanges! sampai bila AA nak lalui semua nih. kesian sangat haku tengok dia. Ya Allah....sayang @myn@ ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...