Thursday, September 30, 2010

Cerita besday ceq lagik..Auwww!!

Kali nih haku nak tepek gambar² ihsan dari lensa kawan² yang terlibat dalam majlis hari raya 2 in1 di felda Umas-umas. 2 hari yang lepas. Kalau lah haku tak tertinggal MySE tuh, hmm.. apakandaya dah tertulis untuk perjalanan hari itu.. redha =DUnik kan tulisan di atas kek tu.. "HANG" dah lebih kepada pahlawan sudah. Layannn.. kenangan sungguh buat diriku di usia 27 tahun.. wink*wink.

"Hang" adalah samaran yang bermula dari sumandak LD kepada haku, sukar Myn nak memanggil haku dengan nama yang unik bagi dia. Yea nama kami hampir sama.. panggilan pun dah seakan sama.. Asal di panggil kekadang dua² leh pusing tengok. Kek nih Myn yang tempah. itu sebab jadik perkataan "hang".Sejak majlis ini majoriti staf admin sudah terikut memanggilku "hang" dan Akak "hang". baik staf lelaki mahupun perempuan. Akak hang adalah sangat pelik..seolah memanggil akak haku.. tapi mujur haku faham situasi tu. kalau tidak kesudah lah kamu memanggil yo adik².

Kekadang tersentap juga dengan panggilan samaran begitu, tapi selagi tidak bercanggah dari rasa hormat antara rakan sekerja.. haku akan terima. Kalau terlebih sudah. haku pun akan melebih jugaks.Opss!!Setelah haku merisik, rupanya rancangan nih hanya melibatkan 3 orang sahaja. Patut lah betul² berjaya.. Mana tak nya dalam 4 buah kereta kami konvoi tu just 3 orang sahaja yang tahu dah tu family ummie selaku tuan rumah pun tak tahu kejutan dorunk untuk haku.. adehh sangat terharu.. rasa nak menitis air mata nih..Itu sahaja gambar yang haku dapat kompulkan. Gambar time main meriam haku tak sure di lensa siapa. Kalau tak silap haku sepanjang kami menikmati hidangan ada staf lelaki buat video. tapi itu lah.. haku lom sempat roger² staf lelaki nun..

sayang @myn@ ^_^5 comments:

Gayahspears said...

hepy besday Myna~

Hanis Azla said...

Happy birthday myna.. selamat panjang umur, murah rezeki.

Amyna said...

Gayah terima kaseyy!!

Amyna said...

InsyaAllah hanis. Terima kasey ya!

deem said...

hepi belated bday kak...semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki....kek sedap tpi x sempt rasa...huhuhu...;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...