Thursday, September 30, 2010

Open pantry by Admin

Hari nih tak bekpes kat luar coz admin ada buat makan² sempena bulan syawal.. (ehh memang minggu nih haku tak bekpes, bekpes ku di anjak ke sahur ). Tapi hari nih haku amik semula bekpes. Iya la Awal² lagik cewek admin inform haku.. dia takut haku puasa.. hik hik hik. Alhamdulillah rezki untuk kami yang terlibat ^_~



Antara mereka² yang dijemput.. Unit lain² bertemu di pantry admin. Bos haku ketinggalan di belakang. Haku pantang di roger, tambah² bab makan pree laju jerk turun ke bawah.. Maaf ya bosku.. wekk!



Semua makanan 98% dari dapur staf admin. Anak² dara & mak dara yang masakkan. Pak²nya tolong mengangkat barang & cuci pantry.. Macam Potluck la.. Ada rendang ayam, nasi impit, kuah kacang, mee goreng, ayam goreng, telur dadar, puding, tembikai & air oren Marigold...



Pencuci molot... Manishhhhh!!



Kami berempat pada hari kejadian ^_^



Deem menikmati pencuci mulut yang manish itu & di sudahi dengan "Peace No War"dari fadil.. Fuhhh!! peyut ngah padat sekarang nih.. Mata pun dah mula layu. Tapi...

wanzi kan selalu berpantun..meh² haku nak pantun jugak.

Gendang gendut tali kecapi,
Sakit perut, hilanglah hepi.

sekiann~~~


sayang @myn@ ^_^


6 comments:

shaheis said...

woooo alamak..bukan main bst lagi makanan..aduhhh air liur meleleh ni...perhhh sape la yang pandai msak 2..

Wanzie said...

salam pren... wah hebat ler tempat pren hari2 ade makan... kalau cam ni bulan ni boleh jimat bajet ler... sorry ler sebab lewat buka tingkap untuk hantar makanan tu...

Amyna said...

Shah: Opss opss!!
sedut balik.. malu². hikss!! makanan untuk sarapan pagi nih warga admin yang support.. ngee~~

Amyna said...

@wanzi: wsalam.. iya rezki. Minggu depan lagik banyak party makan. start sabtu tu direct saja² party. Tapi rasa terkilan la juga coz x dapat nak join.. hohohoho!!

puteri cahaya. said...

cedapnye.. nak mintak cikit!.. nak mam!!.. ;) ala, sila la buat open blog for bloggers!!.. nak mam..

Amyna said...

InsyaAllah puteri.. tapi kalau myna anjurkan..puteri kena mai sini..hu3.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...