Thursday, September 2, 2010

@KLIA oledy..Phewww!!

Syukur Alhamdulillah.. selamat mendarat di KLIA. 2 jam lagik connecting flight ke penang puloks. haku dah tak perlu check in lagik coz tadik dah check in, print out siap² tiket di kaunter sana. Just boarding jerk nanti. bagasi pun nanti collect di penang terus. tak perlu nak tergesa².itu lah salah satu kelebihan perkhidmatan MAS.. ngee~~



Juadah berbuka yang disajikan oleh pihak MAS kepada kami. Alhamdulillah :-)



haku minum tea panash.. tak berani la nak minum sejuk² dengan keadaan yang macam nih. berulang kali ku minta tea panash nih.. dahaga lorr.ekekke.

kebetulan pula anak kapal yang bertugas tu orang aloq setaq.. sembang kedah lancaq la yoo. Dia siap ngadu lagik, nanti raya dia tak dapat cuti, kena bertugas ke India.. lama kan perjalanan. jadik sesi beramah mesra lah.. ^&!@$%^

sampai jerk tadik terus laju² haku carik surau, menunaikan kewajipan.. dah lewat derr. berbuka pun atas flight. Kawan² sekarang nih telinga haku bengang & sakit kat bahagian bawah telinga. haku dengar pun tak berapa jelas lah. Maybe kesan dari kondisi badan haku sekarang nih. selalu travel tak da prob pun cam gini..macam mana nak buat ehh?

haku post di fesbuk, kawan ku suggest makan cokelat. betul ka? kalau betul ku nak hangkut cokelat yang ada kat tepi nih. mahal pun tak apa, Asalkan telinga haku kembali normal.. Selsema haku dah kering, tak sok sek sekk sek lagik. tak tau besok macam mana? harap hilang terus.. Batuk jerk makin berleluasa.. sampai suara ku tergugat ala² rock n roll macam tuh. haippp!!


sayang @myn@ ^_^



3 comments:

LyNn HaMzAh said...

kesiannya myna...moga cepat baik la telinga tu yer...

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

huhu~ selamat smpai kat kg kak~ hehe. dan moga cepat sehat di pagi raya~ huhuhu.

Amyna said...

@Lynn: sekarang kurang2 sudah sakitnya, bengang pun dah ilang.. alhamdulillah.

@Leha: Akak lom sampai kampung..pending d umah akak sulong dulu. akak koje nanti malam baru gerak ke kampung halaman.. x sabaq nak jumpa family.. ngee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...