Friday, September 3, 2010

Now Pending @penang.. hohoho!!

yerpp..sekarang haku di umah akak sulong haku. semalam sampai jerk di airport penang, akak ku yang amik. Kalau ikutkan akak nak bagi kereta kat haku & haku drive sendiri balik kampung halaman nun. memandangkan kesihatan haku begini.. haku tak sanggup ohh. terus sanggup sajork stay sini...

Plan masa haku buy tiket dulu tu.. adik haku yang akan amik di eport. tapi disebabkan kuda pertama haku tuh masih dalam rawatan. Plan yang dirancangkan bersama tuh terus berubah & program yang dirancangkan pun opcos la berubah juga. redha sahaja. kita sebagai manusia hanya mampu merancang.. Allah s.w.t yang menentukan semuanya.. kann kan!! Ermm..tentang kuda pertama tu meh baca naseb sang kancel .

Jadik hari nih haku bermalas malasan kan diriku di bayan lepas.. nanti lepas berbuka puasa baru haku berlepas kan diriku ke kampung halaman nun. tak sabar nya nak balik kampung nak celeberate besday ayahanda ku.. ari nie adalah besday ayahku. itu sebab haku nak balik semalam dengan harapan buat kejutan untuk ayah. tapi semuanya dah berubah. tak apa lah..

Pagi tadik akak haku minta haku antar dia p opish, pehtu dia kasi kereta kat haku supaya haku boley la p soping² raya + jumpa kawan². tapi pagi tadik haku rasa sangat tak kuat macam sekarang. jadik haku tak jadik hantar dia. Maka patah lah kaki ku sekarang. duk di rumah sajork. wohoho!!

Hari ni pula opish akak haku ada buat majlis berbuka puasa.. nak tak nak haku terpaksa akur untuk menghadirkan diri di USM tuh. segannn ohh nak p. tapi apa boley buat. akak ku dah sound awal² lagik, jam 5 petang dia balik amik haku... jadiknya paksa rela jerk lah.. ngee~~

nanti malam baru gerak balik kedah..opss, kena p amik adek pompuan haku yang kat uitm seberang nun dulu. pehtu baru gerak balik bersama². yeayyy!! jom layan lagu balik kampung yang dipopularkan oleh Arwah sudirman tu.. sesuai sangat dengan perjalanan haku nak sampai ke kampung halaman nun.. dari sabah ke kedah. pelbagai destinasi persinggahan. wakakaka!!


sayang @myn@ ^_^

1 comment:

alamina said...

excited seyh anda ni ? haha um berhati di jalan raya ingat org tersayang :) selamat hari raya kamu ..

*awal sikit wish nye .. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...