Friday, October 1, 2010

Kedah hallo agaian..yeahhh!!

Yeayy esok haku fly lagik ke negeri jelapang padi.. yeahh yeahh yeah!! Bulan lepas pun 2hb juga haku fly, itu balik cuti Aidilfitri.. Kali nih balik untuk berkursus pula.. Apapun haku hepy sebab kursus nih haku dapat kat Sungai Petani. Boleh amik kesempatan balik kampung jenguk MakAyah, adik badik & geng² Chalet Impiana.. Selagik ada kesempatan balik.. balik sahaja...



Masa fax sampai 29hb tu liza ada inform haku.. Tapi haku tak berapa nak pasti lagik dapat pergi ke tidak. Tapi semalam pihak JPA call untuk confirmation penginapan.. haku laju² jerk tanya pihak admin. Alhamdulillah tiket ada.. Opss! naik AirAsia..



Haku jalan 2hb sebab 3hb dah kena daftar.. Malam tu kursus dah bermula. Tapi dalam surat tu terang² catat 4hb-7hb. Haku assume itu jadual untuk negeri² lain. Kedah. kelantan & terangganu kan pilih Jumaat & Sabtu sebagai hari rehat mingguan . Jadik Ahad adalah hari 1st day mereka kerja dalam minggu tersebut.

Program haku weekend nih terpaksa di postpone :
  • Dah call ieja inform dia.. sayu jerk dia. Kawan masih dalam tempoh berpantang. yea la..sepanjang 10 hari haku balik sini haku tak sempat lagik p jenguk dia di sampolna nun..
  • Rumput yang menghijau mekar di halaman rumah haku lagik segar lah ia dengan bantuan hujan. Aktiviti meracun rumput tak dapat dilaksanakan :(
  • Semua aktiviti minggu depan haku tak dapat join.. Esok malam ada majlis Persaraan ayahanda opis haku nih kat hotel. Eee.. bukan rezki haku.
Sesungguhnya setiap yang tersurat pasti indah.. kannn kan. Ayat nak memujuk hati. Huh ayat tak voley velahhhhhh!!


sayang @myn@ ^_^

17 comments:

HaNTwO said...

selamat berkursus heheh..

siti nurkhijah said...

best x2
thn ni intan tak de plak panggil ct kursus... dah la tak cukup 7 hari lagi nih..

Amyna said...

thanks pren..Wuwuwuu!!

Amyna said...

CT: Myna pun tak tahu pasal kursus nih. Rasa ini dalam traning road map JPA under gred myna.. Dapat kat kedah pula tu..berganda² best nya!

deem said...

rezeki akak tu.u c....org yg sabar besar pahalanya kan.selamat bertemu kembali keluarga tersayang...^_^
ni program 2 in 1 la ni.kursus sambil bercuti.

AngahSayang2314 said...

selamat berkursus hehehe...

Amyna said...

@deem: ya tepatt.. tapi x leh nak enjoyy macam yang sebelum nih. terikat dengan jadual kursus.. haipp!!

@Angah: Terima kasey ya.. ngee~~

lan_ax said...

alang2 dh berjalan, shopping skali.. seronok kalo dapat keje yg slalu berjalan ni..

Zaer!! said...

Yeay! Cik myna balik pada pangkuan makayah!ops! Balik kampung jenguk makayah kebetulan ade kursus!hehe.Happy2 yea!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ingat kan kursus kat aloq staq,

kalo tak leh jumpa hehe

Amyna said...

@lan: bukan jalan2 sesaja pren..pehni balik kena aplikasi d opish nun..hu3.

Amyna said...

@zaer: Hahaha.. Syukur Alhamdulillah dapat balik lagik. bertambah best nya sebab dapat dekat negeri sendiri..kih3x.

yerpp..insyaAllah. Thanks zaer.

Amyna said...

@gadis: INTAN d kedah nih just kat espi..alololo~~

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

hehehe~ Selamat berkursus kak! hehehe. syoknya dapat balik kg sekali g~ hehehehe

Gee said...

slamat berkursus myna.. :-)

Amyna said...

@Leha: Alhamdulillah..Banyak nya leha ketawa. suka ehh? akak pun lebih pada tu sukanya.. ekekeke.

Amyna said...

@Gee: Okay gee terima kasih :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...