Thursday, October 14, 2010

lewat 3 minit... hoh!

Semalam haku tak dapat nak melelapkan mata, Dah la badan nih kepenatan seharian kebizian di opish & di tambah lagik dengan hujan yang turun dengan jayanya..Walaupun di sokong dengan keindahan itu.. Tetap tak dapat nak lelapkan mata. haishhh!

Nak on9 haku terasa takut.. mana tak nya gurun & kilat bagaikan flash camera.. jadik haku just on fb by mobile. mangsa utamanya Adik fomfuan haku yang aktifast tu.. Dah la time tu dia group study di umah membernya coz esok dia ada test. Serba salah juga nak mengganggu.. Thanks ya yayang sudi temankan hakak..huh!

Dan hari nie.. haku terlewat sampai ke opish! lewat 3 minit..nasipbaik! Yang sebelum nih berminit² sudah.. ;p

Mode: Kembalikan semangat yang dulu "semangat tentera" itu kepada haku.. Plzzzz!


sayang @myn@ ^_^

10 comments:

fendi_scropio said...

salam..hahha...xpe2...xkne pecat pun..heheh

afzan said...

lewat 3 minit bos tak syak sangat

LyNn HaMzAh said...

x per...3 minute jer...jangan jadikan sampai 30 minute dah la...hehehehe...

Amyna said...

@fendi: Haha.. kalau pecat leh balik kampung. hu3.

Amyna said...

@afzan: iya ka? kalau betul Alhamdulillah.. :)

HaNTwO said...

saya lewat 1 jam...best x?? hehehe

Amyna said...

@kak Lynn: Pernah terjadi hampir ke 30 minit. Itu semua kerana ari senin. Gara² bergerak dari pangkalan nun mai ke opish... haipp!

FARA said...

3 minit pun dah merah punch card hehehhe

Amyna said...

@Han: Mak Aihhh... lewat bersebab tak apa. Layansss!

Amyna said...

@fara: sini tak ada warnanya fara.. pukul rata. HITAM. Bagus ahh KK sana.. Hi4.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...