Friday, October 22, 2010

Win a BlackBerry Torch 9800 from Celcom

yuhuuu!!

Win a BlackBerry Torch 9800 from Celcom.. Siapa tidak mahu wey. Haku confirm la mahu. tapi kalau dah kata mahu kena la usaha sikit kan. Usaha macam mana? usaha kan diri untuk join contest nih.. Tidak lah susah mana pun kerana link info sedia ada. Cuma perlu usaha merajinkan diri untuk explore dan disamping tu kita boley sebar² kan info yang disediakan dalam laman web Nuffnang kepada readers yang berkunjung ke blog kita. Bantu membantu ^_^

Contest nih bermula 18 Oktober 2010 - 28 oktober 2010.. Mana la tahu tersenarai dalam 2 lucky Nuffnangers tuh. Contest masih berbaki lagi 6 hari. Pada nuffnangers yang belum melibatkan diri. Jom la join, mana tahu ada rezki untuk memilik blackBerry Torch secara percuma dari rangkaian celcom nih.. di ulang Free wehh!

Kenapa saya suka dengan BlackBerry Torch 9800??

Kerana BlackBerry Torch 9800 merupakan Smartphone yang pertama menggunakan BlackBerry® keyboard. Seperti yang kita sedia maklum Blackberry kerboard adalah antara keyboard yang paling selesa digunakan. Selain itu kajian ke atas peranti ini telah dipertingkatkan dengan full 3.2 inch touch screen. Antara kelebihan² yang lain ialah :-Gambaran ringkas kelebihan BlackBerry Torch 9800.

1- Camera
  • BlackBerry Torch 9800 dilengkapi dengan camera resolution 5 Mega pixel dan dilengkapi dengan 'Continuous Auto Fokus' serta penstabil image supaya setiap rakaman kenangan terindah kita sentiasa berada dalam keadaan yang stabil.
  • Tidak kisah dalam apa jua keadaan secara spontan 'candid' kerana BlackBerry Torch 9800 terdapat ciri² tambahan bukan satu (1) atau dua (2) sahaja tetapi sebelas (11) mode untuk image dan video. wahh.. tertarik nih!
  • Boleh transfer image atau video tersebut secara langsung kepada komputer (WiFi) tanpa menggunakan bluetooh

2- Memory Card
  • BlackBerry Torch 9800 mempunyai kapasiti Memori 8Gb dengan kad MicroSD dan boleh di 'upgrade'sehingga maximun 32Gb.
  • 32Gb weh tinggi kapasiti hampir sama dengan kapasiti external divice lain.. Memang tidak akan menjadi masalah kelembapan loading program kalau tidak sempat nak tranfer data yang ada on da spot ke komputer.. Ruang memori yang luas..Perghhh!!
3- Online di laman sosial
  • Memori yang luas, pastinya boleh Online berchatting di laman sosial seperti dalam gambar di atas dengan mudah. Di mana sahaja kita boleh melayari laman sosial tersebut tanpa perlu menghidupakan komputer peribadi atau ke CyberCafe . Like ^_^
4- Open More Tab laman sosial
  • Dengan BlackBerry Torch 9800 kita boleh melayari internet dengan pantas kerana kita dapat membuka banyak tab laman sosial dalam satu masa. Contohnya nak open laman sosial ( twitter, Facebook, Tagged dll) secara serentak.
  • Di samping online laman sosial tersebut, boleh juga melayari laman² lain untuk mencari maklumat atau info. Ada juga disediakan fungsi button 'bookmark' untuk kita menyimpan link website tersebut dan seterusnya memudahkan pencarian apabila diperlukan. Fuhh... canggih sungguh weh.
Di sini haku nak kongsi kan juga apa yang haku faham dengan Plan Celcom Exec 50. Sebenarnya banyak Plan yang disediakan oleh Syarikat Telekomunikasi Celcom nih.Boleh rujuk sini Plan Celcom.

Ada apa dengan Plan Celcom Exec 50?

BlackBerry Torch 9800
Gambaran ringkas Plan Celcom Exec 50

Haku memang pengguna rangkaian Celcom. Sejak dari mula² berjinak dengan dunia hand phone nih..Bagi haku dengan rangkaian celcom Exec 50 nie sangat berbaloi kerana banyak diskaun yang disediakan setiap bulan secara Automatik (diskaun 30%).Caj perkhidmatan pada kadar yang tetap ( 15 sen sahaja) untuk ke semua talian dan kita boleh berbual tanpa rasa bimbang kerana lagi banyak masa berbual lagi banyak penjimatan yang kita akan dapat. Berbaloi² wooo!

Selain itu kita juga akan di beri plan Celcom Broadband Basic speed 384kbps selama sebulan secara PERCUMA. yeahh percuma, sungguh jimat kan dan sangat beruntung menjadi pengguna plan Celcom Exec 50.

kelebihan² yang di miliki BlackBerry Torch 9800 sungguh memukau kehendak diri haku. Terasa seperti ingin memilkinya wehh. Pada readers yang bukan nuffnangers dan ingin memilikinya, usah bimbang kerana uols juga boleh iaitu dengan mendaftar dan membeli di laman web Celcom. Tawaran ini hanya untuk 100 pelanggan yang pertama.. Jadik cepat² klik link pendaftaran tersebut atau klik mendaftar. Win a BlackBerry Torch 9800 from Celcom ouwhhh!!!!sayang @myn@ ^_^


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...