Saturday, October 23, 2010

Wajah vs Rakaman dari Mr.A.. Luv it~~

Posting kali nih adalah sambungan dari penantian Amyna.. Boleh rujuk Rakaman sambutan perantauan. Alhamdulillah dapat juga haku menatap wajah terkini ChentaHati walaupun bukan secara realiti. Syukur Alhamdulillah dengan suratanMu Ya Allah s.w.t.. Moga sayang selamat sampai ke M'sia ehh.. InsyaAllah ^_^.



Wajah Mr.A... wahh Bolatt la sayang. hmm..suka suka. Yang penting sayang sehat² selalu. itu sudah memadai untuk menghilangkan resah di hati isteriMu sayang. Kita tak dapat berhubung tu tak apa lah nak buat macam mana, memang bukan kehendak kita, Tapi janji Allah s.w.t kan indah..



Semua gambar dalam nih adalah dari video yang di rakamkan.. banyak gambar aktiviti² mereka di sana. Haku just select mana yang patut sahaja. Risau juga sebab rahsia kerajaan dehh.. Mana tahu nanti lain puloks jadinya. Ops! thanks a lot pada pihak yang terlibat. haku sangat² menghargainya.. hati seorang isteri pewira =D




patut lah bolat.. bekalan sentiasa cukup sentiasa yang terbaik kan.



Mr.A bersama rakan²nya. Macam dalam train..On da way ke mana entah.



Di eport nih.. tapi tak tahu eport mana. sebab hari tu masa on da way ke sana nun banyak sangat destinasi AirPort yang di singgah. Conecting sana sini. Hmm!!



Sayu hati.. Ada gambar dekat. tapi memadai lah haku select yang ini sahaja.



Rakaman video waktu nih ngah di iringi dengan gema takbir raya. Menitis air mata. Pilu & sayu hati haku wehh..




Mr.A & da geng pergi sana bukan untuk bersuka ria, tapi untuk negara. tengok tuh..ombak kuat memukul kapal. Ya Allah kau selamat kan mereka² semua..



Sesungguhnya SOLATku, IBADAHku, HIDUPku & MATIku.. hanya untukmu ya Allah.



Di akhiri dengan gambar Incik Mamu kita. Nama macho tapi haku lebih mesra dengan panggilan itu. Kawan Mr.A sejak zaman bujang bujangan lagi. Hari dia kawin baru dapat tau yang depa dua nih saudara mara sebelah tok. Makanya bertambah akrab lah hubungan mereka. sepanjang ketiadaan Mr.A di sini, Pak mentua nya banyak juag membantu haku..Syukur atas segala² nya Ya Allah :-)

Mamu apa ke hal nya.. dah berjambang wooo!! Mariana pun gelak dengan hang, haku lagik lah.. mengekek gelak weyy. dah macam PakcikJualCarpet. sendiri faham la no.. Adioss!!!


Mode: Rakaman ucapan Adilfitri dari Mr.A hanya 4 minit sahaja. tapi cukup membuatkan haku terhibur. luv u~~


Boley juga rujuk Posting² yang nih :

1- Semoga semuanya dipermudahkan
2- Sentiasa yang terbaik
3- Di Perairan India sudah


sayang @myn@ ^_^




10 comments:

Cik Su said...

semoga hati sentiasa tabah menanti kepulangan orang tersayang..amin

Amyna said...

InsyaAllah.. Thanks ya CikSu.

tiefazatie said...

sis...terharu bace n3 nie..sebak plk rasa hati nie..hihi..tapi mmg mr.a sis dah bulat!xpe2..janji sihat kan2..hihi

deem said...

masih mantain putih tu...semoga semuanya selamat samapi ke M'sia dan yg paling penting sampai ke sisi keluarga dan isteri masing2:)

Amyna said...

@DeeM:Hahaha.. yang penting sehat sokmo. Itu lah pasal, harap sampai lumut nih x lama la pendingnya..

Ba.. nanti ku kasi ko tengok video sebenar ehh.. Lucu ucapan dari Mr.A ohh.. Muahahaha!!

Amyna said...

@Ifa: Ops Opss!! itu lah pengorbanan. Ya betul.. Bolat2 tetap sayang. tak sabaq nih nak jumpa ChentaHati.. wink*wink~~

MissyNursy ♥ said...

waa..terpakse berjauhannn!!

MyZone~theUn4given said...

..boleh jugak hilangkan rindu yer...:)

Amyna said...

@MissNursy: Jauh bukan halangan untuk mencipta kebahagian.. ahaksss!!

Amyna said...

@MyZone: itu lah.. Nih 1st time dapat tengok wajah Mr.A setelah hampir 5 bulan.. Alhamdulillah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...