Sunday, October 24, 2010

Welcome to Perak, Malaysia

Ditujukan khas buat ChentaHati a.k.a Mr.A..

Yerpp..Mr.A dah selamat sampai di Bumi Malaysia.Syukur Alhamdulillah. Sekarang Mr.A & mereka yang terlibat tengah menunggu signal untuk pegerakkan pulang ke sabah, Malaysia. Maybe hari selasa nih baru tahu keputusannya. sekarang harapan haku sangat tinggi melangit nih, moga nama mereka terutama Mr.A tersenarai lah dalam penerbangan tersebut..

Untungnya mereka² yang bertugas di lumut nun, selamat sudah berjumpa dengan family. Tak apa hikmah dari setiap yang tersurat pasti indah² kan.. InsyaAllah ^_^.

Jadik dengan ini saya mengumumkan.. saya dapat menatap wajah Mr.A secara Live & terkini... itu pun baru separuh rasa terubat kerinduan pada wajahnya. Nak jumpa secara realiti.. alalalala~~~ tak sabarnya rasa. Berdebar² pun ada.Lama tak jumpa wehh. Auwwww~~~

Readers² sekalian maya. meh la tulung sebut banyak² kali.. Bagi nama Mr.A ada dalam signal penerbangan ke sabah hari selasa nih.. haku di sini sabar menanti.. sabar ka?? macam tak sabar dah kan..Haipp haipp!!


sayang @myn@ ^_^

14 comments:

si biskut said...

siapa Mr.A?

Amyna said...

MyChentaHati, MyHusband, MySayap.. pren.. alalala~~

adiana0889 said...

salam...ana dah dapat jumpa abang amir petang tadi diumah mentua..heheheh :)...sehat sunguh abg...misai nya bertaring lebat...

Amyna said...

wslam ana..
hahahaha!! sehat walapiat na. BOOLAT kan~~~

ana nih tengok entry yang nih.. Mamu lagik la. sampai dah macam PakIncik Jual Carpet..

Entry nih : http://amyna2109.blogspot.com/2010/10/wajah-vs-rakaman-dari-mra-luv-it.html

The Sharkox said...

Welkam to perak...

orangtelukintan
The
Sharkox: Ben Ashaari suruh buat tajuk Saya Blogger Baru kat blog

adiana0889 said...

tu la kak...ana smpai2 terkezut tgk abg..lain benar dia...BOLATTT sunggh...

dia duk cita pasal p sna la...abg kta keja duk makan+todoq.mau xbulat bdn.hahahha....

lau akak tgk mct CUN abg amir,,hihihiih..

sabar menati dengan penuh kasih cyang na....

MyZone~theUn4given said...

wah!wah!wah!...gembira sakan amyna dapat jupe chentaHati yang ditunggu2..:)

HaNTwO said...

wahhhh alhamdulillah dah selamat sampai :)

Amyna said...

@Sharkox: Ohh u orang TI ehh... hik3x.

Amyna said...

@Ana: Hahaha... Bolat tu yang suka. Bukan senang nak tengok abang bolat tau..

Pehni balik sini, start tugas sure kembali ke asal lah tu. Mana x nya awal pagi² kena berlari dah.. Wajib. hmmm!!

Abang skrg pending kat lumut pun dah kenan tugas. Tapi tak tau la kena berlari ke tidak pagi tadi. kalau sini kompem kena berlari dah..

Euwww... x sabaq dah nih nak jumpa abang. Phewwww pheww!!!

Amyna said...

@MyZone: Penantian yang di janji hanya 3 bulan tetapi berubah menjadi 5 bulan.. Harus excited lebih dari biasa..keh4x.

Amyna said...

@Han: Ya syukur Alhamdulillah.. itu baru sampai Perak, Malaysia.. belum sabah, Malaysia... Menanti lagik...

siti nurkhijah said...

wah.... dah selamat sampai msia..
sabar myna.. tak lama dah tu

Amyna said...

ya ct.. dah sampai. Tapi itu lah.. Masih pending d lumut.. huhuhu!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...